reklama

Styczeń 2015

fajne te nasze dzieciaczki z tym gadaniem :tak::tak::-D

też mnie dziś boli biodro i coś w plecach. w sumie rzadko, baaaardzo rzadko mnie coś boli, ale dziś wyraźnie czuję ból przy wstawaniu z pozycji siedzącej.

reklama
Opowiem wam co moja córka kombinuje.

Po przedszkolu tesciowa zabrała ja do siebie na ranczo żebym mogła dochodzić do siebie. Po czym kolo 18 tesciowa dzwoni i pyta
"D. Czy nie będziesz miała nic przeciwko, żeby Ola została u nas na noc, ja jadę do pracy na 8 to ja do przedszkola mogę zawieźć"
A ja:" nie no nie widzę problemu, jeśli chce to pewnie ze może zostać"

Potem tesciowa przyjechała zmierzyć mi ciśnienie i do koleżanki na mecz poszła i dzwoni siostra T (akurat jest u rodziców na ranczo" i mówi

"ty, wiesz co ta twoja córa wymyśliła?"
Ja: "juz się boje"
o: "przyszła do mnie i mówi ciocia jestem głodna zrób mi kolacji, a dodam że zjadła juz 2 bułki z miodem, wiec pytam na co ma ochotę, i wiesz co odpowiedziała?"
Ola: ciocia ja rosół chcę na kolację!

Padłam a potem szwagierka mówi
"i ja coś tam gadam z tata i nagle cicho się zrobiło wiec krzyczę "olaaaaa co robisz" a Ola co na to "a nic w lustrze się przeglądam"

Nie man siły na tą laske w ojca się wdala z tym gapieniem się na siebie w lustrze rodzina nsrcyzów normalnie

Ale nie powiem ten rosół mnie tak rozsmieszyl ze Padłam :)

Witam z rana.
Mąż mnie obudził swoim krzataniem się po chałupie i już tyle mam ze spania.
Biedny przeżywa, bo wczoraj dostał telefon od dowódcy, że dzisiaj czeka go egzamin z wf w tym bieg na 3 km i on to bieganie przeżywa.

Doggi udana jest Twoja Ola.
Mój Nikson ma podobne teksty i też ciągle do lustra lata.

Nic mi się dzisiaj nie chce.
Musze podjechać do koleżanki po katalog z Avonu, bo tusz do rzęs mi się kończy i może na jakieś perfumy się skuszę.
Później planuje odwiedzić lumpka i może coś znajdę dla Mani lub dla siebie, bo już nie mam w czym chodzić.
Na letnie rzeczy powoli robi się za zimno, a swetry są jeszcze za grube.
Za to bluzki na długi rękaw mam takie, że wyglądam jakbym gruba była, a nie w ciąży.

Witqm również :-)
Od wczoraj smarkam jak szalona a młody mi zaczął kaszlec w nocy więc dzisiaj żłobek odpuszczam..zobaczymy co będzie przez dzień i pewnie lekarza odwiedzę.
Alecta 3km to nie jest tak dużo jak na wojaka, da radę ;-) mój dla sportu biega więcej i nawet w październiku na jakiś dłuższy bieg się wybiera:-) ja na wiosnę mam zamiar wziąć się za kondycję i zacząć biegać.

Megami, Tosia jak chce coś bardzo szybko powiedzieć, to się jąka, zacina się na jednym słowie i trzeba ją "uspokoić", żeby przeskoczyła dalej ;-)

Doggi, no co, miała ochotę na konkretną kolację a nie byle bułeczki :-D

Ewi, miałabyś informację o banie :tak: Poza tym nie masz żadnych ostrzeżeń, więc to nie był ban ;-)

alecta, też bym przeżywała bieg na 3km :szok:

Elutka, też mam zamiar zacząć biegać na wiosnę :-D

Boże, trzymajcie Laseczki kciuki, bo tak się denerwuję, że masakra
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Od razu po badaniach jadę do ZUSu, mam nadzieję, że im tam nie padnę, bo mam być na czczo
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama
Hej u mnie Jas sie przeziebil na maksa. W nocy latalam co chwile do niego bo sie wybudzal przez kaszel. Takze siedzimy w domu = nie mam jak na forum posiedziec bo z mlodym sie nie da nic zrobic. Nie wiem co to jest ale on taki absorbujacy jest od malego ze czasami ocipiec idzie :/
Elutka hehe to moze sie na tym bieganiu gdzies w pół drogi bedziemy spotykać :P
Alecta 3km to da rade jakoś ;)
Nulini ale w Zusie przecie juz nie musisz hyc chyba na czczo co? Jakie to badania masz? Mowie wam ja wogole nie w temacie. Na głównym nie mam kiedy nadrabiać, inne mniej uczęszcza ne watki jakos łatwiej ida :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry