reklama

Styczeń 2015

Kasiekz jak tylko zemdlalam skurcze minęły :)

Jezyk nam w przedszkolu pani mówiła ze dziecko ma prawo niewyraźnie mówić do około 4-5 roku życia to jest ich prawo i nie mamy im tego odbierać :P wiec przestałam się martwić ;)

Ola z tym r ma rąk jak jej się chce raczej mówi "l" ale czasem się zapomni i mówi "r" :P

reklama
Doggi ja raczej nie mam problemu by zasnac. No i korzystam bo po porodzie jak Ł pojdzie do pracy to moge miec ciezko sama w domku z takim malenstwem

Sprite zobaczysz co bedzie w szkole. Nasz mlody tak odwala ze szok... lacznie z tym ze nie robi prac domowych bo 'zapomnial zaznaczyc co trzeba zrobic' albo mama od kolezanki w pracy sie dowiaduje ze maja cos przyniesc i sprawdzian jest :-P masakra ;-)

Naszemu mlodemu odkad nauczyl sie mowic buzia sie nie zamyka. Przy Robercie nie popelnie tego bledu i nie bede stala nad nim i mowila "kiedy w koncu zaczniesz umiec mowic". Chce sie cieszyc malym dzidziusiem jak najdluzej ;-)

Nulini mysle ze nauczyla sie z potrzeby dogadania z innymi dziecmi ;-)

Doggi, Tosia miała 2 lata i 8 miesięcy i nie mówiła kompletnie nic, oczywiście każdy już się zastanawiał o co chodzi, że prawie trzylatka nie mówi, ale wyszło, że potrzebowała motywacji :-D

jeżyk, o proszę, pocieszyłaś mnie, bo Młoda właśnie mówi "L" zamiast "R" :-D

Matko, jak ja Wam współczuję tych bóli :-(
Mój jedyny ból to brak kondycji :-(

Kurde mnie bolalo 3tyg.temu jak wysprzątalam dom. Nie moglam spac tak rwala. Ale dzis naschylalam sie kąpiac psa i szarpiąc z nim bo chcial uciekac ze teraz umieram...normalnie tak boli ze az lzy mi sie cisna a wstac to taki problem...:/ W ogole az cale spojenie lonowe. Bada boschce nie strasz...mam nadzieje ze minie.

Wspólczuję bóli, masakra
Z r to co najmniej do 6 rz mają czas :-) Moja starsza to znów jak zacznie nawijać to dośc niewyraźnie mówi, trzeba ją spowalniać :-D

Łeeee na samą myśl o jutrzejszej porannej pobudce mi słabo... Odwykłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry