reklama

Styczeń 2015

Hej dziewczyny,

Ja niestety nie śpię już od 02:15 :-( Niestety coś te bezsenne noce mi nie przechodzą. najgorsze jest to, że w dzień też nie zasnę :-(

Też mam zamiar biegać na wiosnę :-) Zobaczymy czy się zmobilizuję.

Nulini trzymam kciuki za badania i sprawy w Zusie.

reklama
Elutka jakby biegał regularnie to nie byłoby dużo, a on ma siłownie chodzi, ale biega tylko jak egzaminy są.
Brzuszek też ma spory więc aż tak łatwo mu nie będzie.
Ja.mu powiedziałam, że chyba wolałabym sobie nogę złamać niż te 3 km przebiec, bo bym zdechła tam.

Gosiane zdrówka dla Jasia.

Nulini trzymam kciuki za ZUS &&&&&&&&…

Marcioszek ja tak mialam w tamtej ciąży ze ze spaniem miałam cyrk. Teraz to bym pospala ale z kolei mlody nie daje. Dzisiaj to wogole pol nocy boegalam do niego bo kaszel go budzil.

Dogi haha ;-) dobrze ze sama nie zaczela gotowac :-P
A mowisz ze tatus taki pieknis ze tylko lustro mu w glowie?;-)

Alecta co Ty gadasz ze Twok maz takimi rzeczami sie przejmuje?:-P

Elutka ojjj ja tez. Planuje zaczac od lutego biegac. Moze wroce do formy sprzed zlamania nogi ;-)

Nulini wez pajde chleba w kiejde i nie padniesz ;-)

Laski czy zamiast glukozy nie moga dac np tabliczki czekolady do zjedzenia? Kurcze przeciez wyszloby na to samo :-(

No to widzę, że wszystkie się ostro bierzemy za siebie na wiosnę :-D
Alecta da jakoś radę :-)
Agulqa w wojsku głupio wf'u nie zdać. .mój też co roku zdaje, ale jest w miarę aktywny w ciągu roku więc nie ma z tym problemu
Gosiane ja chyba będę do parku AWFu sobie biegać ;-)

miłej środy :happy2: co wy spać nie możecie? dużo zdrówka dla chorowitków :happy2: i mnie ból gardła dziś obudził

padłam przed chwilą w Biedrze,byłam po fetę i spotkałam koleżankę co razem chodziłyśmy w ciąży 11 lat temu i gadka szmatka i ja ,że się szykujemy na dzidziusia a ona do mnie -w ciąży jesteś?właśnie miałam mówić,że ślicznie wyglądasz,no to gratuluje i nie domyśliłabym się :-D-a ja przecież mega brzuchol noszę przed sobą ,jedni ludzie nie widzą ciąży inni,że pewnie niedługo rodzę,od czego to zależy?

a wczoraj moje dziecko pierwszy raz "wystawiło" cosik (nóżkę,rączkę) tak konkretnie,że aż się zaśmiałam i wreszcie się obrucił,bo poczułam to wysoko tak 3-4 cm na pępkiem,a do tej pory wiercił się tylko na dole

i blłiśmy wczoraj u Alicji,wynosiłam,wycałowała:-) chociaż prawie cały czas spała ,jest cudna

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry