reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja apke bb odinstalowalam, bo ciągle mi wyskakiwaly ostrzeżenia, że za bardzo nagrzewa mi telefon.
Teraz korzystam z tapatalka.

Tasia, a może spróbuj położyć Domi tak, żeby głowę miała wysoko.

reklama
Zasnęła, same wymioty to jeden problem, a główny to fakt że ona teraz boi się iść spać i to chyba dla niej taki stres że wymiotuje. Czyli błędne koło. Zasnęła u nas w łóżku, bo mogłam ją przytulić. Już z dwojga złego wolę za jakiś czas od nowa uczyć zasypiania u siebie niż żeby mi się dzieciak wykończył psychicznie ze stresu.

Ja też idę się położyć, bo rozkłada mnie przeziębienie. Zaraz sobie paracetamol zaaplikuję bo mnie głowa od zatok boli i gardło wypłuczę.

Agulqa ja nie mogę wejść na bb forum z komórki od dwóch godzin.
Ale rano wszystko śmigało. Może to odgórny problem, bo pojawia mi się komunikat, żeby skontaktować się z administratorem forum.
Na razie działam z kompa.

Ja dzis tez nie moglam dostac sie z tel.na BB.

Wyjezdzam dopiero jutro bo M wyskoczyla jakas pilna oferta. Ale juz wiem gdzie-nad morze do Swinoujscia:)

Tosia szybkiego zakonczenia tej wstretnej jelitowki!

Gosiane moja nigdy nie jadla owocow-zadnych. Nie lubi. Ja tez nie przepadam, w ciazy nie jadlam i mize dlatego. Pediatra powiedziala ze jak nie chce to nie, przyjdzie kiedys czas ze sprobuje. Zadne jablko, banan, jagoda...nic nie tknie. Nawet w deserku.

Ostatnia edycja:
Nullini, a spróbuj postraszyć szefową mediami, jakaś gazeta, radio i te sprawy. To zawsze działa bo robi firmie złą sławę. Poza tym sąd pracy bym proponowała. I zadzwoń do jakiegoś prawnika- pewnie w PiPie są jakieś darmowe konsultacje niech Ci podpowie co zrobić.

Prasa, radio, TV nic nie da, bo moja firma nie istnieje - nie ma adresu - mimo, że działa nadal.
W PiPie byłam, to samo - są bezradni, bo sytuacja jest tak skomplikowana.
Ja już naprawdę próbowałam większości opcji i każdy rozkłada ręce...

Tosia jest niejadkiem, tzn. coś tam zje, ale w przedszkolu mają problem, bo często mówi, że czegoś nie lubi i nawet nie spróbuje :-(
Ale ja już od dawna się tym nie schizuję, będzie głodna, to zawoła ;-)

Złożyłam dziś w ZUSie obszerne, pisemne wyjaśnienie mojej sytuacji.
Pani bardzo miła, przyjęła mi pismo i poradziła, żebym jeszcze wzięła od lekarza odpisy zwolnień z potwierdzeniem zgodności z oryginałem i złożyła je razem z pismem wyjaśniającym do nich.
W poniedziałek mam wizytę u gina, więc od razu to ogarnę, tylko muszę zapytać, czy to cokolwiek zmieni, czy wypłacą mi zasiłek czy mimo wszystko będą czekać na zaświadczenia z Warszawy :baffled:

A w Auchanie jedno wielkie gów.no, żadnych ciekawych promocji, kompletnie nic nie kupiłam :baffled:

reklama
Agulqa apka bb działa na tapatalku, ale możesz też ściągnąć typowego tapa i korzystać tak samo jak z bb.
Ja dzisiaj nie mam w ogóle problemu z dostaniem się na forum przez tel

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry