• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja apke bb odinstalowalam, bo ciągle mi wyskakiwaly ostrzeżenia, że za bardzo nagrzewa mi telefon.
Teraz korzystam z tapatalka.

Tasia, a może spróbuj położyć Domi tak, żeby głowę miała wysoko.

reklama
Zasnęła, same wymioty to jeden problem, a główny to fakt że ona teraz boi się iść spać i to chyba dla niej taki stres że wymiotuje. Czyli błędne koło. Zasnęła u nas w łóżku, bo mogłam ją przytulić. Już z dwojga złego wolę za jakiś czas od nowa uczyć zasypiania u siebie niż żeby mi się dzieciak wykończył psychicznie ze stresu.

Ja też idę się położyć, bo rozkłada mnie przeziębienie. Zaraz sobie paracetamol zaaplikuję bo mnie głowa od zatok boli i gardło wypłuczę.

Agulqa ja nie mogę wejść na bb forum z komórki od dwóch godzin.
Ale rano wszystko śmigało. Może to odgórny problem, bo pojawia mi się komunikat, żeby skontaktować się z administratorem forum.
Na razie działam z kompa.

Ja dzis tez nie moglam dostac sie z tel.na BB.

Wyjezdzam dopiero jutro bo M wyskoczyla jakas pilna oferta. Ale juz wiem gdzie-nad morze do Swinoujscia:)

Tosia szybkiego zakonczenia tej wstretnej jelitowki!

Gosiane moja nigdy nie jadla owocow-zadnych. Nie lubi. Ja tez nie przepadam, w ciazy nie jadlam i mize dlatego. Pediatra powiedziala ze jak nie chce to nie, przyjdzie kiedys czas ze sprobuje. Zadne jablko, banan, jagoda...nic nie tknie. Nawet w deserku.

Ostatnia edycja:
Nullini, a spróbuj postraszyć szefową mediami, jakaś gazeta, radio i te sprawy. To zawsze działa bo robi firmie złą sławę. Poza tym sąd pracy bym proponowała. I zadzwoń do jakiegoś prawnika- pewnie w PiPie są jakieś darmowe konsultacje niech Ci podpowie co zrobić.

Prasa, radio, TV nic nie da, bo moja firma nie istnieje - nie ma adresu - mimo, że działa nadal.
W PiPie byłam, to samo - są bezradni, bo sytuacja jest tak skomplikowana.
Ja już naprawdę próbowałam większości opcji i każdy rozkłada ręce...

Tosia jest niejadkiem, tzn. coś tam zje, ale w przedszkolu mają problem, bo często mówi, że czegoś nie lubi i nawet nie spróbuje :-(
Ale ja już od dawna się tym nie schizuję, będzie głodna, to zawoła ;-)

Złożyłam dziś w ZUSie obszerne, pisemne wyjaśnienie mojej sytuacji.
Pani bardzo miła, przyjęła mi pismo i poradziła, żebym jeszcze wzięła od lekarza odpisy zwolnień z potwierdzeniem zgodności z oryginałem i złożyła je razem z pismem wyjaśniającym do nich.
W poniedziałek mam wizytę u gina, więc od razu to ogarnę, tylko muszę zapytać, czy to cokolwiek zmieni, czy wypłacą mi zasiłek czy mimo wszystko będą czekać na zaświadczenia z Warszawy :baffled:

A w Auchanie jedno wielkie gów.no, żadnych ciekawych promocji, kompletnie nic nie kupiłam :baffled:

reklama
Agulqa apka bb działa na tapatalku, ale możesz też ściągnąć typowego tapa i korzystać tak samo jak z bb.
Ja dzisiaj nie mam w ogóle problemu z dostaniem się na forum przez tel

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry