Hej, ja dziś już trochę lepiej ale dalej to ciśnienie nie takie, ale przynajmniej mam siłę z psem iść na spacer.
Dziś o 13 mam wizytę, stres ze hej! Trzymajcie proszę kciuki za mnie i fasolkę
Aladynka taka lista juz się tworzy, wcześniej pisałam, że jak któraś juz potwierdzona niech mi na priva pisze imię, data porodu, miasto, wiek, rodzeństwo z wiekiem
Jagoda zaglądaj śmiało
RenataT a moje są ledwo wyczuwalne bolące cyce zauważyłam tylko ze mi wyszło na nich milion zyłek
Żelka ile masz hemoglobiny? Ja jestem na granicy anemi :/
Megami dzięki, już troszkę lepiej
Nulini ja mogę się doczekać kopniakow! Jak będą takie subtelne jak Oli to już mam depresję
Sencha ja zrezygnowałam z kawy, herbaty jakoś nie chce mi się pić (choć uwielbiam)
Nulini, sencha co do cc jak na miesiąc przed porodem ma się skurcze procentowo jak na poród ale nieregularne, rozwarcia brak i dzięki mię chce wyjść to człowiek jest skłonny zapłacić majątek żeby to się skończyło, ale nie mogłam znaleźć miejsca gdzie mnie potna i musiałam czekać i urodziłam tydzień po terminie wiec 5 tyg skurczy to było okropne
Sencha ja słyszałam o lampce czerwonego wina w ciąży ale nie stosowałam

A co do szkodliwości alko są zdania podzielone! Spójrz na alkoholiczki w ciąży i skretyniale gimnazjalistki picie, imprezy a dzieci zdrowiusienkie, moja kuzynka w ciąży chodziła do jakiegoś profesora i on powiedział ze nie potrafią określić bezpiecznej dawki alkoholu na zdrowie płodu dlatego przyjęto dla bezpieczeństwa ze nie pije się w ciąży
alecta i dobrze że rzuciłaś! W zeszle wakacje jak chodziłam na rehabilitację kolana to codziennie przed ośrodkiem widziałam kobitke (między 25-30 lat) i zawsze z papierochem KREW MNIE ZALEWALA!!