reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Nulini mozna nauczyc dziecie zeby nie reagowalo :D np nie nawidze jak ktoś do eFa mowi Fifi. No piana z pyska. on osluchany byl od początku ze zaden Fifi nie jest tylko Filip I nie raz sam zwracal uwage ze na imie ma Filip, ewnetualnie Filipek. Bo Filut, Filips to tylko mama moze mowić :)
i tak, cycki mogą urosnąc juz w 4 tyg. mi spuchly w 3.. i puchna nadal. mycie ich jest koszmarem. tak bolą ze oj.a chlopowi nie daje nawet patrzec na nie. bo tez mi boli wtedy.

reklama
ojejku Renata ja mam to samo z cyckami... najgorzej jak sie klade i chce na boku to musze cyce poprawiac bo bola jak cholera, o spaniu na brzuchu moge pomarzyc. Tez mi strasznie spuchły i ciagle rosna. Niedawno kupilam kilka nowych stanikow a tu dupa juz prawie wszystkie za ciasne :/ W sumie to fajnie;) tylko czemu musi bolec :p

Renata, a nasz Filip od zawsze jest Fifi;) Jakoś jak tylko się urodził, to tak na niego zaczęliśmy mówić. Ale wkurza mnie jak teściowie tak mówią, jakoś akcentują tak, że mi się nóż w kieszeni otwiera;)

A mi cycki nie zdążyły zmaleć jeszcze po karmieniu, bo w sumie karmienia nie skończyłam tak całkiem, a tu znowu się napompowały. A ja mam naprawdę duży biust i z niecierpliwością czekałam aż zmaleje do tylko dużego z bardzo dużego. Ale za to jest bardziej jędrny, zobaczymy co będzie dalej;)

Hej piękne, ale skrobiecie.
Nie mam siły Was nadrabiać ciągle bym tylko spała. Teraz jeszcze T przeziębiony więc muszę Panicza zabawiać :tak:
Porobuiłam dziś wszystkie badania przed jutrzejszą wizytą, wszystko nawet dobrze wygląda (mam troche mało hemoglobiny) :/ Beta hcg 12000 więc dzidzia chyba ma się dobrze :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie kobitki, obiecuję pojawiać się częściej.
Trzymajcię się cieplutko, zdrowiutko i okrąglutko ;)

Aladynka o na przykład taki przepis (ja robiłam bez pomidorów) Początkująca pani domu: Zupa meksykańska.

Agula witaj!

Doggi trzymaj się i oby szybko przeszło!

Jagoda super wieści!

Filipiamama chętnie się zamienię lub choć troszkę z biustu pożyczę :p Po karmieniu to niewiele mi zostało, na szczęście teraz je coś ruszyło ;)

Żelka super beta! Teraz dobry sezon na żelazo to zajadaj na tą hemoglobinę (na pewno nie ma tragedii) ;)

Zmykam spać, bo jestem nie do życia. Coś mnie męczy żołądek, czy coś... Brzuch mi ciąży, kręgosłup boli jakbym co najmniej w 7msc była :baffled:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam bardzo ważną prośbę, jeśli są tu mamy 6latków zarówno tych, które poszły do szkoły jak i tych które zostały w przedszkolu prosiłabym bardzo o wypełnienie anonimowej ankiety. Piszę pracę licencjacką i potrzebuje dość trochę tych ankiet a nie mam siły żeby chodzić po domach;/

Ponizej wkleje ankiete w ostatnim pytaniu prosilabym na koncu o podanie wieku wyksztalcenia ilosci dzieci w domu i w ieku szkolnym. Oraz adnotacje czy poszlo do szkoly czy nie.

Z gory dziekuje za pomoc

dziękuję :)

Opinia rodziców i aspekty, które przyczyniły się do podjęcia decyzji o edukacji dziecka 6 letniego w szkole. - ankieta z Ankietka.pl

Witajcie dziewczyny wczoraj tak szybko padłam że nawet nie pamiętam jak się film skończył czytam że piszecie o cyckach moje to jakaś masakra najgorzej jak ściągam stanik to mam wrażenie że mam dwa betonowe kołki :-D ale czegóż nie jesteśmy w stanie znieść dla naszych dzidzi

ja póki co nie mam żadnych dolegliwości czasami tylko jakbym miała przewrażliwione sutki bo mi stają i opadają i tak w kółko;p

reklama
euforia, mój mąż uwielbiał, jak przy zasypianiu przytulałam się do jego pleców i wtedy czuł kopniaki :-D Też się strasznie nie mogę ich doczekać!

RenataT,
a mnie właśnie nie bolą, bolały od razu po owulacji aż do terminu okresu, a teraz już nie, ale większe są... A co do zdrobnień, to właśnie też pod takim kątem szukam imienia, bo np. Apolonia strasznie mi się podoba, ale nie zniosłabym zdrobnienia Pola :no: Wiadomo, że można bliskich uczulać, żeby tak nie mówili, ale niestety nie uniknie się tego w życiu :-(

Mnie tylko cycki urosły, ale poza tym żadnych dolegliwości :-)
Chociaż nie, o 21 padam spać, no ale cóż :-p

I o dziwo codziennie sama z siebie budzę się przed budzikiem!

Do góry