reklama

Styczeń 2015

Nulini, a bo to w sumie rodzina Ł jest taka rodzinna.
Moja to zupełne jej przeciwieństwo.
Np święta chętniej spędzałam u teściów niż e domu, bo tam zawsze fajna atmosfera, a u mnie to czasem tak jakby te święta za karę były i przed nimi wielkie narzekanie, że tylko wydatki same.

A co do dzieci to ja na początku ich nienawidziłam.
Ni normalnie w autobusie czy gdzieś ich scierpiec nie mogłam, a w końcu jak miałam około 20 lat mi się odmieniło.
Jednak o 3 nigdy nie myślałam, zawsze o 2 myślałam aż w marcu nas na kolejne naszło.
A ostatnio powiedziałam Ł, że jak wygramy kiedyś w totka to chcę jeszcze 2 :-P

reklama
Nulini na pewno bede zmeczona itp ale dzieci to najleosze co moze mi sie przytrafic ;-)

Alecta to u mnie w domu przed swietami zawsze klotnie ze duzo roboty, zakupy, wydatki itp. Dlatego ja zawsze sobie mowie razem z Ł ze mamy nadzieje ze my swoim dzieciom zapewnimy troche inny obraz swiat

alecta, nie mów nikomu, ale ja nadal za dziećmi nie przepadam :-D:-D:-D To znaczy cudze dzieci mnie częęęsto irytują, jak obce dziecko płacze, to mnie krew zalewa, toleruję noworodki, bo takie chodzące i gadające już mnie drażnią :-D
U nas w sumie moja rodzina dużo bardziej rodzinna, tradycje, spędzanie świąt, etc., mąż tego nigdy nie miał, a jak zobaczył, jak to u mnie wygląda, to mu się zachciało zmian, tylko że jego rodzice mają na to wywalone...

LayDeeK, ja myślę, czy na biszkoptach nie zrobić tego sernika
laugh.gif

Strasznie chce coś upiec w sensie mam ochotę na coś dobrego, ale mi się tak nie chce ze to aż wstyd mówić!

U was też taka pogoda badziewna? Ja zdążyłam niechcący drzemkę zaliczyć pół godzinki, w taką pogodę ja bym mogła cały dzień przespać! I zaraz będzie padać wichura okropna i czarne chmury naszly bleeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
jeżyk, mnie tam rośnie :-D Ja robię w tortownicy, ale nie wiem, ile ona ma średnicy, 24cm? Może zrób dla pewności podwójną porcję :tak:

Tak myślę i myślę, co by tu sobie wieczorem obejrzeć, jakiś film, bo mi mąż telewizor zajmuje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry