Doggi ja tylko czekam az mi na odcisk nadepnie i jej sie odechce glupich tekstow.
Femme fajosko, rob foty! Ja staram sie umowic ale kurcze tyle kasy :-(
Mcpearl dzisiaj juz karteczki chlopacy nie mieli. Ale my z Ł potrafimy odpyskowac itp wiec licze ze odechce sie jej ;-) Ł pow8edzial ze pojdzie do niej i powie ze jak ja sasiedzi wkurzaja to chetnie odkupi od niej mieszkanie ;-)
Karpanna mi na zgage wlasnie mleko pomaga
Gosiane dokladnie jak mowisz. Ja sie pocieszam ze tu i tak brak mlodych ludzi jest w bloku... same babcie i dziadki no ixnasza sasiadka kolo 40 zachowujaca sie jak stara panna... przezyje, nie takie rzeczy mi stawaly na drodze do szczescia ;-)
Gosiane jakbym o Ł czytala

mam swoja polowe lozka a ze lezy na niej poducha to moj problem, mam sie nie rozpychac
Doggi moj Ł tez "bez cycka" nie zasnie
Mcpearl rozumiem Cie. Ja dzis Ł powiedzialam ze z poznania brakuje mi tego ze nie mamy tyle czasu dla siebie. Tam wolne to wolne a teraz tutaj wolne to remont, firma itp. No ale coz, niby wiemy po co to robimy tylko zebysmy o sobie w tym nie zapomnieli.
Ja lubie sie tulic ale Ł sie smieje ze chyba serio nosze faceta bo teraz buziaki i przytulaski mnie wkurzaja

jakos za duzo mi czulosci
Ł do 21.30 w pracy :-( kupilismy dzis farby do mieszkania! Hip hip hurrra!!!

jeszcze tylko czekamy az dowioza do pokoju mlodego bo sie skonczyla. Ahhh widac juz koniec pomalu :-)
Ide robic drugi raz sernik. Tamtego juz nie ma a wszystkim smakuje i dostalam zje.bke co tak malo zrobilam