reklama

Styczeń 2015

SPRITE - Mi też mój szyjki nie bada :dry: mam tylko USG przez brzuch na fotelu siedziałam tylko raz w 8 tygodniu

Ja w ogóle zgagi nie mam nic mnie nie boli nie wiem o czym wy piszecie :-p :-p aż się boje kolejnych tygodni przez was :-D :-D

reklama
Witam się babeczki :-) pogoda nie zbyt ładna,ale cieszę się bo zaczynam 7 miesiąc

Karpanna ja mam takie bóle kości ogonowej ,sama nie wiem co to ale boli bardzo codziennie,nie mogę siedzieć,leżeć na plecach i daleko/długo chodzić,wieczorem to Piotrek musi mi pomagać wstać ,bo sama nie daję rady i później mówi do mnie mój pingwinku,bo dziwnie chodzę
Gin powiedział,żeby brać nospe,bo to być przez schodzący piasek z nerek,ale ja już sama nie wiem co to

Ostatnia edycja:
Doggi ja tylko czekam az mi na odcisk nadepnie i jej sie odechce glupich tekstow.

Femme fajosko, rob foty! Ja staram sie umowic ale kurcze tyle kasy :-(

Mcpearl dzisiaj juz karteczki chlopacy nie mieli. Ale my z Ł potrafimy odpyskowac itp wiec licze ze odechce sie jej ;-) Ł pow8edzial ze pojdzie do niej i powie ze jak ja sasiedzi wkurzaja to chetnie odkupi od niej mieszkanie ;-)

Karpanna mi na zgage wlasnie mleko pomaga

Gosiane dokladnie jak mowisz. Ja sie pocieszam ze tu i tak brak mlodych ludzi jest w bloku... same babcie i dziadki no ixnasza sasiadka kolo 40 zachowujaca sie jak stara panna... przezyje, nie takie rzeczy mi stawaly na drodze do szczescia ;-)

Gosiane jakbym o Ł czytala :-P mam swoja polowe lozka a ze lezy na niej poducha to moj problem, mam sie nie rozpychac :-P

Doggi moj Ł tez "bez cycka" nie zasnie :-P

Mcpearl rozumiem Cie. Ja dzis Ł powiedzialam ze z poznania brakuje mi tego ze nie mamy tyle czasu dla siebie. Tam wolne to wolne a teraz tutaj wolne to remont, firma itp. No ale coz, niby wiemy po co to robimy tylko zebysmy o sobie w tym nie zapomnieli.

Ja lubie sie tulic ale Ł sie smieje ze chyba serio nosze faceta bo teraz buziaki i przytulaski mnie wkurzaja :-P jakos za duzo mi czulosci :-P

Ł do 21.30 w pracy :-( kupilismy dzis farby do mieszkania! Hip hip hurrra!!!:-D jeszcze tylko czekamy az dowioza do pokoju mlodego bo sie skonczyla. Ahhh widac juz koniec pomalu :-)

Ide robic drugi raz sernik. Tamtego juz nie ma a wszystkim smakuje i dostalam zje.bke co tak malo zrobilam :-P

Femme w sumie nieglupie. Popatrze dzis :-)

Doggi prosze o przepisy na odpowiedni watek. Co czuje ze na swoim zaczne dzialac :-) podoba mi sie usmiech Ł jak wcina cos co sama zrobie ;-)

reklama
Język, nie bada. Ostatnio zbadala w 12 tyg jak miałam plamienie. W poprzednie ciazy tez może 2 razy siedziałam na fotelu. Co wizytę mam usg przez brzuch.

Femme, to widzę ta sama szkola u naszych gin...

A ja chciałam biszkopt z galaretka, bananami i brzoskwiniami. No i zrobiłam. Wzięłam przepis na puszysty biszkopt i nie wiem czy to składniki czy mój zajebisty mikser, ale taki mi biszkopt wyrosl, ze mogłabym przekroić na pól i zrobić dwie blachy tego ciasta hahaha. Dalam 3 paczki galaretki, bo juz się z blachy wylewalo a i tak przez ten biszkopt jakies suche to ciasto ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry