reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b śmiej się śmiej ja tak właśnie zrobiłam pierwsze zdjęcie poszło do dziewczyn z bb ;) przez całą ciążę one stały się dla mnie rodziną :) i wsparcie z ich strony na końcówce nieopisane :) i każdej poród przezywaltsmy jakbyśmy same rodziły :) nam już też się tutaj więź tworzy i będzie coraz mocniejsza :)

Jestem. Mama pojechała, w domu jakoś ucichlo, wszyscy lezymy. Ale powiem Wam że te dwa dni kiedy kompletnie nic nie robilam, mama zajęła się też chłopakami i ich potrzebami wyszły mi na dobre. Brzuch nie boli, krzyż nie boli, no mlody bóg ;)

Ja na lutowkach też zdjęcie na BB słałam:)

Nulini- dlatego ja też nie chodzę. Raz poszlismy z mężem po ślubie, masakra! Dopiero czułam się jak dinozaur,a co by było tera ??? Ale myślę że wystarczyło towarzystwo koleżanek i dobrze się mimo wszystko bawilas:)

Agulqa- siostra twojego to tak jak mój brat. Łeb w chmurach.
A przeżyć z samochodem wspolczuje, ja nie cierpię jak coś z autem się dzieje.

Mcpearl- czasami tak bywa, na drugi raz go nie puszczaj, niech ma karę;) :P

Alecta- byliscie?

Tasia- zdrowka dla Dominiki.

Doggi- a Ty mialas ospę dawno?

Jezyk super ze mogłaś wypocząć :) należało ci się :)
Ospę miałam sto lat temu, jakoś 6-7 lat miałam, a dlaczego?

Jezyk a jak chcę oli nałożyć drugi raz to smarowitko jak mam zmyć to poprzednie? Bp tesciowa mówiła żeby nie moczyć tych kostek o teraz nie wiem jak się tego pozbyć :(

Ostatnia edycja:
Doggi- co udało mi się wytrzec (suchym ręcznikiem i nie na siłę) to wytarlam, a tak smarowalam jedno na drugie.
Pytam bo ja też miałam ospę jak byłam dzieckiem, a od swoich zarazilam się polpascem. Boli jak cholera i raptem miałam trzy krostki z tylu jakby na pasku. Dlatego obserwuj siebie.

Nie starsze:) to nie będzie swedziec, to będzie palić żywym ogniem: P na szczescie dla Stacha w ogóle nie jest niebezpieczne:) no i Ciebie tez nie złapie, chyba wystarczająco cierpisz w tej ciąży;)

reklama
Doggi, ja też nakładałam jedną warstwę na drugą ;-)

Wybawić się odrobinę wybawiłam, trochę potańczyłam, ale doszłam do wniosku, że następnym razem to idziemy w sobotę (bo wszędzie ostrzejsza selekcja, niż w piątek) i do klubu dla starszych (jeszcze nie dansing, ale już nie dicho :-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry