reklama

Styczeń 2015

reklama
Mcpearl ja tez wczoraj sie wkurzylam. Kaska miala o 23 byc w domu. Nie bylo jej wiec dzwonilismy do niej do 00.30 nie odbierala. Poszlam spac martwiac sie. Ł w nocy jeszcze mowil ze nie wrocila a ona rano o 9 zadowolona wraca ze spala u kacpra. Zje.balam ja ze moglaby odbierac chociaz bo wie martwilam jak idiotka, na co ona do mnie z wontami ze nie ma zapisanego mojego numeru a obcych nie odbiera. Rece mi opadly...

Doggi przeciez to tak wylo jakby mialo wybuchnac zaraz!
Linka zablokowala sie na wysokich obrotach :-\

I w ogooe od rana boli mnie glowa. Teraz jak cisnienie zeszlo to wrecz pęka :-(

Agulqa no nieźle.
Pocieszę Cię, że moich przygód z autami nikt nie przebije, ale jakbym zaczeła sie rozpisywać to byście posneły, a lektury byłoby na kilka dni ;)

McPearl dlatego ja mojego samego nie wypuszczam.
Tzn jak jesteśmy w domu to ok, bo tu nie ma za bardzo gdzie łazić i jak wychodzi to zazwyczaj max o 1:00 jest w domu, bo chłopacy tak nie balują, ale we Włocławku za cholere go nie puszcze.
Ma tam takich głupich kolegów co nie dość, że muszą się zawsze upodlić to zawsze się w coś wpakują.
Nie wspomnę już o tym, że później jest mega afera, bo Ł wie, że ja takiego pijaństwa nie toleruje, wie też dlaczego, ale za głupi jest żeby swoim głupkowatym kolegom odmówić...

alecta, no ale to był wieczór kawalerski ;-) ja też byłam sama na wieczorze panieńskim, ale to wtedy uprzedziłam, że przyjadę jak wytrzeźwieję i będę mogła jechać samochodem, a śpię u panny młodej.
agulqua, Kaśka to córka? Zapytaj jakby się czuła jakbyś tak ty wyszła i wrócił o wiele później niż zapowiedziane...może powie że spoko, ale myślę,że też by się martwiła albo byłą zła...

No pogoda fajna a my w domu bo ja chora :dry: zrobiłam ten syrop z imbiru miodu i cytryny mam nadzieje że mnie postawi na nogi bo nockę to miałam nie fajną :-( za to dzisiaj wszystko K robi śniadanko, obiadek małą się zajmuje a ja leżę i odpoczywam :-D

AGULQA - no to mieliście dzień pełen wrażeń ...:szok: też by mi ręce opadły :-p

MCPEARL - no niestety takie dni też muszą być :sorry2: jutro będzie lepiej

DOGGI - oby Ola lekko ospę przeszła :-) no i fajnie że lubi inhalację :tak: moja to co 5 min się pyta czy już koniec :-p

Agulqa współczuję przeżyć z samochodem. Ja jak jeździłam samochodem mojego taty to też zawsze coś z nim było nie tak

Dogg
i oby jak najszybciej zeszła ospa. Ale przynajmniej już z głowy będziecie mieć.

Mąż zebrał się dziś rano do lekarza z Domi, bo okazało się że w nocy miała ok 39 st gorączki, leżała z otwartymi oczami i nawet nie wołała. Wszedł do niej jak szedł spać. Siedzieli tak godzinę tzn. Domi leżała u siebie a m na krześle koło łóżeczka i głaskał ją.
Są szmery nad płucami, czyli następny etap to byłoby zapalenie płuc i szpital
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif
A ona kaszlu wcale nie ma. Dostała antybiotyk i po pierwszej dawce spała 3h a takie drzemki to ona chyba nigdy nie miała w dzień. A jak weszłam do pokoju to sama apteka w powietrzu.

reklama
Doggi, bleee, my na szczęście ospę mamy za sobą... Też u mnie był w użyciu Pudoderm płynny, do tego HascoSept do buzi :tak:

Ech, wszystko co dobre zdecydowanie za szybko się kończy
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Na dyskotece - masakra
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

W pierwszym lokalu do 23 prawie zero ludzi, pojedyncze kupki małolatek i tylko my, trzy stare dupy (wzięłam jeszcze koleżankę z liceum), a w pewnym momencie podbija do nas czterech kolesi i ciągnie na parkiet.
Jak się przyznali, że jeden ma właśnie 18stkę, to się popłakałyśmy ze śmiechu!!!
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Później pojechałyśmy pod drugi lokal, a tam sceny rodem z Trudnych Spraw - młode pipcie panikujące, czy wejdą do lokalu na legitkę, kto ma lewą i na ile lat wystawioną, czy ochroniarz się nie kapnie, O LUDZIE!!!
Ja wiem, że zapomniał wół, jak cielęciem był, ale miałam nadzieję na zabawę w nieco starszym towarzystwie
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

Ostatecznie do domu wróciłyśmy o 1 w nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry