reklama

Styczeń 2015

alecta ja ostatnio stoję przy kasie, chcę płacić kartą a tu bam ODMOWA...ja tak, że to oczywiście niemożliwe...okazało się, że mi jeszcze przelew nie doszedł a byłam pewna że tak..przypał straszny ...

fajną mam kolację dzisiaj:) Rosół

Tak poza tym to mam okropną zgagę, bo zachciało mi się herbaty z cytryną...
mój też wszystko pochłania :P

reklama
LayDeeK, kiedyś DonKichot to była "marka", a teraz bryndza, wpuszczają jak leci, byle ktokolwiek był na parkiecie... Dawniej wszystkie kluby były pełniuteńkie przez cały weekend, a teraz w piątek objeździłyśmy 3 kluby i tylko w jednym były tłumy, ale wpuszczali od 17 lat :eek:

femme, przeczytam Twój post mojemu mężowi, bo on uważa, że ja jestem dziwoląg i nic nie jem :-D

Elutka,
ja nawet jak wiem, że mam kasę, to się stresuje, czy odmowy nie będzie :-p

Hey, ja też dziś mam ciężki dzień bo zarówno mnie, jak i małego złapało przeziębienie. Uwielbiam to...

Agulqa to miałaś dzień... Co do siedzenia po nocach to u mnie do pierwszej była sąsiadka i koleżanka :)) W sobotę to norma :)))

Doggi, Tasia zdrówka dla cór...

Nulini ja też kiedyś chciałam zmienić stały lokal ale niestety wszędzie 18-latki... Czułam się jak dinozaur...

Femme nie dziwne ze nie gotowalas. Tez bym sie wkurzala. Ł wszystkozerny jest

Aza ja musze isc spac jak czuje ze to juz. Przewaznie maks 22 w ciazy o dziwo daje rade do 00 ;-)

Ewi, Aza duzo zdrowia!

Witam z rana ;-)
Młody chyba znowu będzie miał wolne od żłobka. ..w nocy go wzięłam do siebie i był gorący strasznie, dałam nurofen i gorączką szybko spadła ale coś się nie garnie do wstawania. .mam wrażenie, że kolejne ząbki idą. Ech ta jesień, te choroby. .

My też mamy dziś wolne od przedszkola.
Młoda obudziła się w nocy z płaczem, że brzuszek ja boli i nie spała do 6.
Nie miała ani temperatury ani nic tylko mówiła, że ją boli więc nie wiem od czego to mogło być.
Lepiej zostawię ją w domu głównie też dlatego, że w nocy prawie nie spała.

reklama
Agulqa chętnie bym się zamieniła :-P
Młody wczoraj też coś marudził w nocy, ale on to raczej przeżywał, bo najpierw mu włosy scinalismy, a później Ł mu je jeszcze umyl więc prawie jak tragedia narodowa :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry