reklama

Styczeń 2015

reklama
Byłam zmuszona na koniec zeszłej zimy młodemu kupić kozaki i mam nadzieję, że dadzą radę. Już mu przymierzałam i są dobre, ale do końca zimy daleko. Ale jak widzę te szarpaniny za rzeczami w Lidlu to mnie mdli. Wkurzają mnie ludzie tak widać, że biorący na sprzedaż gdzieś w necie.
Mój jaki wczoraj milutki. No, do wieczora... ;-) podobno byli sobie postrzelać, później bilard, trochę alkoholu. Nawet w klubie nie byli bambaryły jedne ;-)no, ale pan młody z rozrusznikiem serca, więc nie było co ryzykować. A na wieczór mnie jeszcze mąż ochrzanił, że poprawki w magisterce robię na ostatnią chwilę...chciałam już wszczynać bunt ale odpuściłam. Jadę dzisiaj to zawieźć. Oby przyjęli, oby przyjęli!!!

McPearl mocno zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doszłam z moją młodzieżą do porozumienia więc na razie topór wojenny został zawieszony.
Ciekawe kiedy wszelkie postanowienia złamią :P

jeżyk, wiesz co, to chyba zależy od rozmiarówki, niby stópkę ma 18cm, ale w zeszłym roku kupiłam jej kozaki w Lidlu rozmiar 27 i za małe, dlatego teraz się nastawiam na 29-30 :tak:

McPearl,
ja właśnie biorę pod uwagę, że i w marcu czasem śnieg, więc muszę kupić większe butki... Za to kombinezon nam odpada, bo w zeszłym roku miała duży i w tym roku da w nim radę :-D U nas chyba nikt na handel nie kupuje, większość, co się rzuca, to widać, że po prostu z oszczędności, jak ja :-(

Oooo fajne te kozaki.
Akurat musze dla Tymka kupić.
Mam nadzieję, że do tego czasu jakaś kasa z zusu przyjdzie to bym się do Lidla przejechała.
Oby nie na marne, bo muszę jechać 20 km.
W ogóle muszę Nikoli przymierzyć kozaki z zeszłego roku, bo jej też bym kupiła.

Dobry ;-) u mnie trochę lepiej czyżby ten syrop działał? :-o :-P

Nina na 11 do szkoły :-)

Tez myślałam o tych sniegowcach ale mam przeczucie ze śniegu nie będzie :-P a kozaki zimowe mam :-)

Mcpearl &&& :-)

Alecta ciekawie masz z tą swoją młodzieżą :-D

A zbieracie te zabawki z lidla? :-P

reklama
Hej:)

Najpierw musze cos z siebie wyrzucić :). Właśnie sie dowiedziałam, ze koleżanka z biura jest 9 tyg ciazy :), a tak skubana głaskała mój brzuszek :):). Tylko, ze jej sie umowa kończy za 2 dni, a prezes cos juz gadal, ze planuje tylko i wyłącznie umowę zlecenie :/

Jezyk, młody nigdy nie miał gorączki przy ząbkowaniu, ale w piatek pisałam Wam, ze zostałam w domu z powodu gorączki i w sobotę patrzę mu do buzi a ram taki szpic wychodzi (gorna 5). Wiec może cos w tym jest.

Nulini, mój syn ma 2,7 lat a buty 28, wiec Tosiowej nodze sie nie dziwie:)

Mcpearl, kciuki!

Femme, no ja mam nadzieje, ze śniegu nie będzie :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry