Jutro będziemy mieć gości, bo mam urodziny.

Więc trzymam kciuki, żeby ładnie wyszedł :-)
Buahahaha, ja mam pojutrze i też robię sernik dla gości

agulqa, jak masz dać za rurę 100zł, to chyba faktycznie lepiej nowy odkurzacz i mieć chociaż gwarancję
jeżyk, nie pamiętam, kiedy ostatnio tyle przez tel. gadałam

Chyba jak się dowiedziałam, że dobra koleżanka jest w ciąży
alecta, u mnie wczoraj było malowanie farbami i mało zawału nie dostałam, bo moje dziecko to oswojone i wie co i jak, a córka znajomych mazała i chlapała gdzie popadnie, dobrze, że szybko im się znudziło i mogłam posprzątać od razu ;-)
Doggi, Młoda nam się w ogóle nie drapała, na głowie krost nie miała, tylko przy linii włosów na buzi i na karku... Mnie wczoraj skurcz złapał podczas jazdy samochodem, aż się cieszyłam, że brzuch mały, bo jakby był na kolanach, to chyba bym musiała zjechać na pobocze...
femme, u nas były pierwsze krosty na dekolcie, ale ospę nie sposób z czymkolwiek pomylić, więc od razu byś wiedziała, że to to
UFF!!!
U alergologa - wszystko OK, Młoda nie jest na nic uczulona, mamy jeszcze skierowanie na testy pokarmowe, w połowie października mam zapisywać.
A u pediatry oczywiście ta sama śpiewka - Młoda jest alergikiem i zaczyna się dla niej sezon chorób
Mówię jej, że właśnie od alergologa wracamy i on mówi, że Młoda nie jest na nic uczulona, więc komu wierzyć???
Mam podawać jeszcze ze 3 dni Sinupret i wprowadzić na stałe tran.
Osłuchowo czysto, gardło piękne.
I news tygodnia - wysłali z Warszawy moje L4!!!
Nawet mam numer przesyłki!!!
A z ZUSu właśnie wysłali pismo ponaglające do nich