reklama

Styczeń 2015

Moje pazury wołają o pomstę do nieba! Dobrze ze w środę ide. :)

Mamuśki, w czym najlepiej wyprać ubranka dla maleństwa??? Dostałam wczoraj masę ubrań od 0 do 12 miesięcy. Jak teraz nie zacznę tego prac i prasować to nie zdążę przed styczniem :))

reklama
Zdjęcia nie zrobię bo jest w szkole ale nie było żadnej ropy tylko czerwone ...mówiłam wychowawczyni że jak pojawi się kolejna krosta to ma po mnie dzwonić tel milczy więc to pewnie tylko jakiś wściekły komar czy coś :-p

DOGGI - no to fajnie że tak łagodnie przechodzi :-) ...powodzenia z depresją :-p oby do wieczora przeszła :-D

JEŻYK - no niezłe z was gaduły :-D

AGULQA - faktycznie Twój lubi psuć rzeczy :-p

LAYDEEK - ja taki kupiłam za 8zł ;-) pobrane.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 41
Femme uznasz pierwsza krostka wyglądała jak wielki pryszcz na nodze niektóre to tylko takie czerwone tzn wczoraj były centki a dziś już też takie ropne najgorzej wyglądają jak pekna aż boję się to smakować żeby nie bolało ale podobno nie boli

Agulqa na moje potwory mało co działa.
Oglądasz Rodzinke.pl?
Czasem jak się nie zacznę drzeć jak Natalia to by mnie tu wszyscy w d mieli :P

Doggi witaj w klubie ciężkich nocek.

Ja wcześniej używałam Jelpa lub Białego Jelenia, a teraz mam orzechy + Biały Jeleń do białych rzeczy :)

Jutro będziemy mieć gości, bo mam urodziny. :-DWięc trzymam kciuki, żeby ładnie wyszedł :-)

Buahahaha, ja mam pojutrze i też robię sernik dla gości :-D:-D:-D

agulqa, jak masz dać za rurę 100zł, to chyba faktycznie lepiej nowy odkurzacz i mieć chociaż gwarancję :baffled:

jeżyk, nie pamiętam, kiedy ostatnio tyle przez tel. gadałam :-D Chyba jak się dowiedziałam, że dobra koleżanka jest w ciąży :-D

alecta, u mnie wczoraj było malowanie farbami i mało zawału nie dostałam, bo moje dziecko to oswojone i wie co i jak, a córka znajomych mazała i chlapała gdzie popadnie, dobrze, że szybko im się znudziło i mogłam posprzątać od razu ;-)

Doggi,
Młoda nam się w ogóle nie drapała, na głowie krost nie miała, tylko przy linii włosów na buzi i na karku... Mnie wczoraj skurcz złapał podczas jazdy samochodem, aż się cieszyłam, że brzuch mały, bo jakby był na kolanach, to chyba bym musiała zjechać na pobocze...

femme, u nas były pierwsze krosty na dekolcie, ale ospę nie sposób z czymkolwiek pomylić, więc od razu byś wiedziała, że to to :tak:

UFF!!!
U alergologa - wszystko OK, Młoda nie jest na nic uczulona, mamy jeszcze skierowanie na testy pokarmowe, w połowie października mam zapisywać.
A u pediatry oczywiście ta sama śpiewka - Młoda jest alergikiem i zaczyna się dla niej sezon chorób
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

Mówię jej, że właśnie od alergologa wracamy i on mówi, że Młoda nie jest na nic uczulona, więc komu wierzyć???

Mam podawać jeszcze ze 3 dni Sinupret i wprowadzić na stałe tran.
Osłuchowo czysto, gardło piękne.

I news tygodnia - wysłali z Warszawy moje L4!!!
Nawet mam numer przesyłki!!!
A z ZUSu właśnie wysłali pismo ponaglające do nich :-D

reklama
Nulini no to pijemy za wysłane kwitki!!!!!!!
Ja jestem ciekawa co u mnie z tym zusem po tej mojej nieobecności w domu.
Raczej jakby z jakiś dziwnych względów mieli mi wstrzymać kasę to powinnam już chyba jakieś pismo dostać.
Głupie to takie, że nie wiem :dry:

Najgorsze jest to, że w piątek goście przyjeżdżają, a ja nie wiem czy kasę będę miała.
Ł ma wypłatę zawsze 1ego, ale jego kasa zazwyczaj od razu na opłaty szła żeby mieć z głowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry