reklama

Styczeń 2015

Hejka :-) Słoneczny dzień się zapowiada.

Nulini super buty, też muszę starszej kupić. Zszokowałaś mnie nr buta córki, moja właśnie 29 nosić zaczęła :-D Ale skoro mówisz, że to od rozmiarówki zależy to będę miała na uwadze przeglądając buty (jeśli coś się uda dorwać:P ).

McPearl kciukasy za przyjęcie pracy!

Współczuję ciężkich nocy i chorych dzieciaków! :-( Oby było coraz lepiej! Zdrówka.

reklama
No i Nikola ma 37,7 temp...tak czułam w moczu, że się rozkłada, bo dziwnie z rana wyglądała chociaż wtedy jak jej mierzyłam miała 36,7/.
Teraz czekam kiedy Tymko złapie, bo jeszcze nigdy nie było tak, że Nikson chorowała, a on był zdrowy.

DOGGI - ! Twoja Ola zaraziła chyba moją ospą :wściekła/y: :-p zrobisz małej zdjęcie żeby mi pokazać jak to wygląda ? i jak u was z objawami ?

ALECTA - no to zdrówka oby się nie rozkręciło

SPRITE - o proszę wygłaskała :-D nie ciekawie tylko z tą umową :sorry2:

Dziewczyny zdrówka dzieciaczkom życzę. Mam nadzieję, że się szybko wykurują,

Właśnie włożyłam sernik do pieca, oczywiście z przepisu Nulini :-) Troszkę go zmodyfikowałam, zobaczymy jak wyjdzie. :-)
Od zeszłego tygodnia piorę i prasuje ciuszki dla Kuby :-) Właśnie wstawiłam 4 pralkę, została jeszcze 1. A to ciuszki tylko w rozmiarach do 62. Resztę schowałam. Ciekawe ile z tego zdąży wynosić :-) Z wyprawki w zasadzie mamy już wszystko, zostały jeszcze pieluchy tetrowe, ręczniki i jeszcze jedna pościel na zmianę. No i kosmetyki ale to zamierzamy kupić dopiero w styczniu.

Miłego poniedziałku dziewczyny. Jak już się sernik upiecze postaram się wstawić zdjęcie. Jutro będziemy mieć gości, bo mam urodziny. :-DWięc trzymam kciuki, żeby ładnie wyszedł :-)

Alecta karne jezyki ;-)
Mcpearl &&

Ale sie wkurzylam. Musimy kupic rure do odkurzacza bo w poznaniu przy ostatnim odkurzaniu Ł zlamal. Tzn rura zlamala sie w tym wezu. No wiec jedno i drugie jus kupic. Patrze na allegro, cena 100zl a cena odkurzacza powystawowego 110 i 150zl. Gwarancji nasz juz nie ja niestety wiec lipa totalna :-( kupowalam go za 350zl w sklepie i jestem mega zadowolona. A jak tu konczyc remont bez odkurzacza?!

Femme- pokaż zdjęcie to Ci podpowiemy z ospą. Są takie pęcherzyki jak trądzik, tylko wypełnione plynem.

Alecta- zdrówka dla dzieciaczkow.

Do mnie zadzwoniła koleżanka i 100 min. Na telefonie wisiałysmy!

Agulqa karny jeżyk :-D
Oni sobie z tego jaja robią i chyba tylko bat by na nich zadziałał

Jeżyk dzięki :)

Marcioszek WOW! Ja mam może z 4 rzeczy + wózek po Tymku:-D

Moje dzieciaki postanowiły malowac farbami...tiaaaaaa nie będę wspominać jak stolik wyglada...;-)

reklama
Femme jak takie brzydkie pryszcze to wygląda. Fotki ci nie zrobię bo wszystko jest płynnym pudrem pomazane u nie widać jak to wygląda. A. Objawów to mało nie gorączkuje, lekki katarek i kaszlu juz brak tylko ta wysypka która nawet jakiś bardzo nie swędzi głowa najbardziej ja swędzi ale pierwsze dwa dni nic nie swedzialo dopiero dziś trochę głowa zaczęła a tak w formie świetnej jest.

Ja dziś będę mało aktywna obudziłam się wkur.wiona i cały czas się utrzymuje.
Stachu wczoraj był nogami do góry i tak mnie piz.gał po zebrach ze myślałam że wywinie koziołka z bólu.... Wiec noc do dupy.
Bylem na paznokciach i tez myślałam że padne bo mnie takie skurcze zaczęły walić i ból krzyża ze nie mogłam usiedzieć dobrze ze Tina jest ekspresowa w robieniu pazurów.

Tak więc wybaczcie nie nadrabiam mam depresję gangstera o się musze położyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry