reklama

Styczeń 2015

Witajcie Mamuśki z terminem styczniowym :)
Moja Lenka w styczniu kończy roczek. Gdyby któraś mama dziewczynki chciała odkupić za niewielką kwotę ciuszki dla zimowej córci - także kombinezon dla noworodka i śpiworek biały to zapraszam na priv. Mam też na sprzedaż komodę kapielową i wanienkę ze stojakiem oraz poduszkę do karmienia ;)

reklama
Nulini, Vakans czy jakoś tak :)) tam się wybawiłam :))

Łooooo! Wieki już nie ma tego lokalu :no:

siva, nie ten wątek!!! :wściekła/y:

U nas też dziś urlop od przedszkola.
Ja nie wiem, Młoda czasem w nocy zakaszle, rano też, a w ciągu dnia cisza...
No ale dzisiaj i alergolog i pediatra, to niech ją porządnie osłuchają...

A w czwartek kozaki w Lidlu i już się zastanawiam, z kim by tu jechać na wojnę...

Witam dziewczynki :)

elutka- a wysoką ma temperaturę?? Mi pediatra tłumaczyła, że od zębów może być jedynie stan podgorączkowy, a że dziecko gorączkuje bo idą zęby to mit. Jeśli jest temperatura to coś się wykluwa.

Sama sobie siedzę w domu, tzn. z dzieciem ale ono buszuje i jeszcze chyba nie ogrania rzeczywistości ;-) no chyba, że się cieszy, że jest same ze mną:-)

Tyle miałam Wam podpisywać i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no nic, starość nie radość:-p

Miłego dnia dziewczynki

Dużo zdrówka chorowitki :happy2: piękna pogoda więc miłego dnia ,u nas na razie wszyscy zdrowi,ale zobaczymy co będzie bo Miki był wczoraj na kulkach na urodzinach koleżanki,a stamtąd zawsze coś się przyniesie
idę dziś pilnować Alicji,bo szwagierka jedzie do okulisty ,bo wzrok po porodzie nadal się nie poprawił

muszę zobaczyć o jakich kozakach piszesz Nulini

Też z ciekawości zaglądnęłam, bo też lubię ich buty, zresztą ciuchy też sobie chwalimy.
Ja z samego rana na pewno nie pojadę, zrobię tak jak zwykle i będę w lidlu po południu i jeśli coś ma dla nas zostać, to zostanie, a jeśli nie to trudno. Ja lubię jak chłopcy przymierzą buty przed zakupem dlatego rano odpada.

jeżyk, u mnie po południu to można puste kosze pooglądać :-( Rzucę się rano, ale wezmę 2 pary, jedne rozmiar 29 a drugie 30 i dopiero w domu zobaczę, które lepiej na Młodą pasują, zawsze tak robię :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry