reklama

Styczeń 2015

Doggi mi sie chcialo smiac z femme o wlasnie pre :-P ale wiem ze tak bedzie. Ł juz jest zazdrosny ze z Wami ciaze przezywam, ale wiem ze Wy to rozumiecie bo kazda ma jakies objawy, schizy, hormony itp. A on patrzy na mnie czesto jak na kosmitke :-P

Jezyk to teraz czasem nie szalej! Ciesze sie ze lepiej sie czujesz :-)
Co do sis Ł to ona na prawde. Ma gdzies ze ktos moze sie mzrtwic itp. Czesto takie jazdy robi a na mnie to dziala jak plachta na byka. Owszem ma 19 lat i nikt nie kaze jej wracacmo 21, ale niech nie daje powodow do martwienia sie lub wkurzania

Laydeek sprawdz czy nie masz odlezyn :-)

Obejrzalam mam talent :-P nie wiem kto wspominal, chyba alecta albo femme albo juz w ogole ciaza mozg zjadla :-P w kazdym razie na swini prawie sie ze smiechu posikalam :-P

reklama
Jeżyk nie pojechaliśmy, bo zgadalismy się z sąsiadką i poszliśmy na spacer do naszego parku, a później na zakupy do Biedry.
No i właśnie na tych zakupach myślałam, że ubije mojego męża.
Stoimy przy kasie, chcę płacić, a tu karty nie mam.
Przypomniało mi się, że Ł wczoraj jechał jeszcze wieczorem na zakupy i brał moją kartę więc mówię mu żeby dał mi portfel, a ten mi mówi, że nie ma...
No szlag mnie trafił.dobrze, że sąsiadka miała przy sobie więcej gotówki i nam pożyczyła, ale i tak myślałam, że się tam pod ziemię zapadne.

Agulqa świnia Raćka wymiata :-D

Agulqa, nie bój żaby :) Mam bardzo wygodne łóżko :))

Koleżanka zaraz przyjedzie z ubrankami dla małej po swojej córeczce :)) ale bedzie oglądanie :)))

Mojemu mężowi dzisiaj snila sie porodówka. Podobno staliśmy na korytarzu, ja wylam z bólu. Przyszła położna, zabrała mnie na sale porodową i powiedziała, że za 10 min bedzie juz po :))) Chciałabym taki szybki poród :)))
Mnie z kolei śnił sie chrzest. Jeden wielki galimatias ;))
Nulini , Don Kichot jest w alejach???

Alecta u nas częstym zjawiskiem jest brak portfela :P juz przywyklam ;)

LayDeeK ja miewam tak chore sny ze staram się je wymaxywac z pamięci zaraz po obudzeniu ;)

A my z Aleksandrą właśnie zrobilysmy popcorn i wlaczylysmy ratatuj :) prywatne kino ;)

Laydeek no to pospalas :-D

Jezyk dobrze ze odpoczelas :-) fajnie ze mama tak pomogła

Alecta dobrze mieć sasiadke pod ręką :-D.

Doggi ale wam fajnie :-D Zjadłabym popcorn mimo że już w tyłku miejsca nie mam to to bym zmieściła :-P :-D

Uwaga uwaga cud u mnie w domu :-P mój mąż który nie je warzyw w.ogóle mało je głównie mięso :-P zjadł kanapkę z pomidorem :-o :-o :-o i mu smakuje :-o 25 lat na to potrzebował :-D :-D może po 30stce zacznie sałatki jeść :-D :-D

Femme rozwalilas mnoe :-D Ł je wszystko ;-)

Ja dzis wpieprzylam dwa duze opakowania kinderczekoladek i mam wyrzuty sumienia :-(

Robercik poki co lubi sie kapac :-) zawsze w wannie kopie :-) mam nadzieje ze w styczniu mu sie nie odmieni ;-)

agulqa, ja też wolę ciążę z Wami przeżywać, niż z mężem czy nawet koleżankami, które w ciąży nie są, bo nie kumają mojej fazy :-D

alecta, uwielbiam takie akcje :baffled: Już parę razy miałam tak, że kartę gdzieś wyjmowałam i później zawał w sklepie, że zgubiłam...

LayDeeK, taaa, w alejach :-D Ja też bym chciała urodzić w 10 minut!

femme, no nie gadaj! :szok: Mój to pomidory, cebulę i paprykę żre w całości, jak jabłka :-D

Gutek wczoraj odwalił takie show po Radlerze, że znajoma aż się wzruszyła i sama zapragnęła "obcego w brzuchu" :-D
Dzisiaj też kopał i Tosia się strasznie cieszyła, bo już bardzo dokładnie czuje jego kopniaki :-D

Nulini, kojarzę ten klub :) Jak byłam na pielgrzymce, to chciałam tam isc ale nas nie wpuścili bo koleżanka niska była i uważali ze nie ma odpowiedniego wieku ;)

Ja po dwoch porcjach frytek o godzinie 17. O 19 trzy kanapki, a na deser ostatnie dwa kawałki sernika :) Czuje się jak Buli.

reklama
Nie no mój to gorzej niż córka żadnych serów serkow topionych metek pasztetow itp warzywa to tylko marchewka i ziemniaki :-P żadnych ryb jajek sałatek galaretek itp na wigilię tylko barszcz (bez uszek) :-P mowie wam hardcor dlatego ja tak długo nie gotowałam bo dla siebie to bez sensu :-P ale im starszy tym więcej zaczyna jeść ;-) no z pomidorem to w ogóle przełom :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry