reklama

Styczeń 2015

Femme nic nie mow :-P same nieprzewidziane wydatki :-P
Alecta zdarza siw obejrzec ;-) haha wiem, nasz mlody tez niereformowalny :-P a przy 2 moge sobie tylko wyobrazic :-P

Nulini jeszcze dzis zagonie Ł by sprobowal wyjac ten kawalek rury z weza. Jak sie uda to sama rurz 20-30zl a jak nie to lipa i nowy odkurzacz. Nic nie wymysle wiecej

Ja przy ospie bylam cala obsypana. Nawet w 2 miejscach rzecy mi nie rosna bo mam blizny po ospie wlasnie.

Nulini huuura!!!!!! Ciesze sie niezmiernie, teraz czekamy na wiesci ze kasa wplynela :-P

reklama
Alecta, a nie masz PUE? Te apke zusowska?
Ja tydzien temu w piątek po wizycie zawiozłam swoje l4. Do dnia dzisiejszego w pue nie mam tego odnotowanego. Chyba znowu coś rzeźbią. Ostatnio moja lekarka wysyłała im cała moja dokumentacje. Czepiają sie mnie strasznie!!! Najpierw kontrola, teraz cyrki z dokumentacja. Nie zdziwilabym sie, gdybym znów miała kontrole.

alecta, daj spokój! Ja to już jak tylko z domu gdzieś wychodzę, to od razu obmyślam, co powiedzieć w razie kontroli! Normalnie stresują ciężarne! :wściekła/y: My teraz też gości podejmowaliśmy "bez kasy", na szczęście jakoś podołaliśmy...

Ale dziwne, bo dzwoniłam do ZUSu po 12 i nie mieli tych moich L4, a sprawdzałam status przesyłki, że już doręczona...
No nic, zadzwonię jutro zapytać, dobrze, że babeczki już mnie rozpoznają, zawsze jak pesel podam, to wiedzą o kogo chodzi :-D

Hey, ja dziś dalej czuje się paskudnie. Dostałam dziś od gina zwolonienie na miesiąc a na 18 jedziemy na 3D. Ciekawe czy potworek się pokaże...

Nulini to super, właśnie wczoraj miałam się pytać jak tam u Ciebie z tym Zusem. Oby szybko kaska Ci wpłynęła... Cieszę się, że u alergologa wszystko w porządku.

Jeżyk ja też czasem tyle potrafię wisieć na telefonie, tym bardziej, że ze mnie gaduła :))))

Agulqa mam nadzieję, że coś się uda jeszcze zrobić z odkurzaczem.

LayDeeK no własnie co sobie założę to mi nie po drodze później do ZUSu żeby ten głupi profil potwierdzić :/
Raz jak chciałam to zrobić to akurat nie było babki co się tym zajmuje, a ta co ja zastępowała nie umiała :crazy:

Ja w ogóle nie lubię przez tel rozmawiać.
Czasem ze szwagierka jedynie się zagadam i potrafimy ponad godzinę na tel wisieć, ale to może raz na 2 miechy się zdarzy heh
Do swojej sieci mam no limit, a do innych 400 minut z czego wykorzystuję może ze 20 :P

Alecta, to pojedź do zusu i niech ci tam założą. Warto! Widzisz kiedy i ile kasy dostaniesz ;) tzn tam podają kwotę brutto, ale wiesz mniej wiecej ile :)

W piątek ide na nieszczęsna glukozę. Co warto zabrać, czego nie jeść przed dzien? Na szczęście ide z nieobecna, wiec czas szybko minie,

reklama
Tak oto zachowuje się moje chore i cierpiące dziecko...

Załączniki

• 1411991147340.jpg
    1411991147340.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 85

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry