reklama

Styczeń 2015

reklama
Warto wziąć coś do zjedzenia zaraz po ostatnim pobraniu :D

Nulini Gratki postępów w Zusie. Pewnie dostarczyli, ale do odpowiedniego działu jeszcze nie dotarło :tak:

Doggi
ładna z córy biedroneczka :) Dobrze, że choroba jej nie męczy!

Dziewczyny wszystkie o glukozie piszecie, a ja jeszcze nie miałam. Jutro co prawda wizyta ale następna pewnie dopiero za 4 tygodnie. Może zapomniała mi dać skierowanie..

Zdrowia dla wszystkich chorujących. Któraś zastanawiała się nad szczepioną przeciw ospie albo zaszczepiła? Poszukuje jakiś argumentów, za przeciw, jest sens, nie ma?

Nie zdążyłam przeczytać zaległości weekendowych ale postaram się coś dodać od siebie:-)
ja mam tą apkę Zusu i są tam strasznie nieaktualne dane, najlepsze jest to że ja prowadzę działalność i w różnych zakładkach, np. świadczeniobiorca i płatnik mam różne dane, mimo że powinny być takie same. Jakiś czas temu załapałam stresa bo nie znanazałam odnotowanej wpłaty za maj i złą kwotę za czerwiec, ale za to w tej drugiej zakładce było dobrze. Za to źle była podatna składka zdrowotna.
Księgowa mi powiedziała, żeby się nie przejmować, że tam straszny bałagan mają, że jak pójdę na l4 to wtedy się będą musieli ogarnąć i wtedy dopiero będzie się zgadzać.

U nas weekend aktywnie bardzo, w sobotę fitness, potem teatr z małą, w niedzielę basen i dłuuugi spacer po parku. Wieczorem prawie ruszyć się nie miałam siły. I niestety wrócił ból gardła, już nie bolało ale wczoraj połakomiłam się na lody i to mnie chyba znowu załatwiło...

Sylwi glukozę musisz zrobić miedzy 24 a 28 tc więc zapytaj się jutro na wizycie. Co do szczepionek to ja jestem zdania, że im mniej tym lepiej... Szczepionka na ospę nie uodparnia tylko ma powodować lepsze przechodzenie jej. Jednak nikt na nic nie da gwarancji bo każde dziecko inne.

Ja jestem anty szczepieniowa!! Ola po pneumokokach wylądowała sina w szpitalu no zaczęła się dusić i o mały włos by się nie przekrecila. Oczywiście wszyscy nie nie to nie przez szczepienie i jej wymyślili choroby różne typu padaczka lub wodoglowie miała niecałe 2 miesiące i ja strasznie wymeczyli i się nacierpiala tylko po to żeby w końcu w szpitalu we wrocku powiedzieli ze to od szczepienia.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry