reklama

Styczeń 2015

Doggi ja też wychodzę na wyrodną matkę co to kasy żałuję i dzieciaki niepotrzebnie tyle razy kluje.
Ostatnio jak byłam Tymka szczepić to baba tak na mnie patrzyła, bo nie chciałam 100 zł zapłacić za "oszczedzenie dziecku stresu i bólu".
Jakby to było dobre i bezpieczniejsze to pewnie,że bym mu oszczedzila nawet jakbym miała 1000 zł zapłacić.

Nikson zasnęła biedna.
Oby tylko do piątku wyzdrowiala, bo planowaliśmy jakąś wycieczkę z ciocia i wujkami.

reklama
Widzę, że sporo październikowych zaślubin u nas.
My braliśmy ślub 6 października i było pięknie i słonecznie.
I jeszcze potem chyba do 21 października było cudnie bo wtedy robiliśmy zdjęcia w plenerze i przez cały wyjazd w góry :-)

Dowód poniżej ;-)

Załączniki

• 16.jpg
    16.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 42.jpg
    42.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Alecta dokładnie tak jsk piszesz a my właśnie z myślą o dziecku robimy tak a nie inaczej!

Ola tez poszła spać po tych swoich tańcach polamańcach.

Biorę się za lasagne mam na nią chętke :)

Yggam cudna pogodę mieliście :-)
My braliśmy ślub 29.10 w drugie urodziny Nikoli.
Młoda była podjarana, bo zaraz po pierwszym tańcu wjechał dla niej tort i zespół zagrał jej sto lat hehe.

Alecta, to pojedź do zusu i niech ci tam założą. Warto! Widzisz kiedy i ile kasy dostaniesz ;) tzn tam podają kwotę brutto, ale wiesz mniej wiecej ile :)

Jak klikasz na zakładkę "Zasiłki", to na dole masz "Wypłaty i zwroty" i tam masz podaną kwotę netto, tą, co dostajesz na konto :tak:

Sylwi, za dużo osób mi pisało, że dziecko chorowało na ospę mimo szczepienia, żebym się na nią zdecydowała ;-)

McPearl, GRATULACJE!!!

Ja też szczepiłam zwykłymi, bezpłatnymi i żadnymi dodatkowymi.
Tylko to jedno szczepienie, co było ostatnie (po 2r.ż.?) wzięłam skojarzone, ale wcześniej nie dałam sobie zrobić wody z mózgu i nie płaciłam.

reklama
Doggi moja znajoma wlasnie daje te kilka szczepionek w jednym zeby Janek mial mniej ukluc. Jakos i ja i Ł mielismy x razy szczepionki i zyjemy. Takie dziecko nawet nie pamieta a sorry ale 600zl to duzo czy 700... poza tym mowila mi ze sie zdecydowala itp z jakas znajoma a pizniej przeczytaly ze te szczepiinki wlasnie wcale jakies super bezpieczne nie sa... i badz tu madry

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry