reklama

Styczeń 2015

reklama
Nie chce cię martwić, u Oli wyglądało podobnie :/ tylko mniejsze trochę miała

A gdzieś jeszcze ma? Ola pierwsze miała no nodze, potem buzia i plecki, teraz tez na rękach, lydkach i pupie no i na włosach o szyi calusuenka obsypana :/

Ostatnia edycja:
Alecta ja o tym wielce nie czytalam i nie zamierzam bo i tak nie skorzystam z tego ;-)

Aza ja wychodze z zalozenie ze my bylismy tak szczepieni i nikt autyzmu nie ma. Poki noe wprowadzaja nic nowego i nie robia z dzieci krolikow doswiadczalnych jest ok

Marcioszek ja tez miaoam w planach kupowanie co m8esiac jednak zakup i remont mieszkania zmienil szyki.

Ale sie zle czuje. Bleee. Glowa boli, kreci mi sie i jakos mi nie dobrze. Mdli... a fe! :-(

Obiecałam, że dodam zdjęcie sernika. Co prawda ma być na jutro, ale musiałam już posmakować :-)
sernik.jpg
Upiekłam też babkę. :-)
babka.jpg

Załączniki

• sernik.jpg
    sernik.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 90
  • babka.jpg
    babka.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 53
Mój brat w podstawówce chorował. Miał może kilka krostek... Gdyby nie to, że ja i drugi brat przeszliśmy gorzej (więcej krost), nikt by nie zauważył, że i on chory :-D

Agulqa warto sobie porównać na co i czym szczepieni byliśmy my, a jak jest teraz ;) Ja tam zdania, że jak jest realne ryzyko ciężkiej choroby i szczepionka ma pomóc to głupotą byłoby nie szczepić. Ale szczepić na coś, co do czego więcej wątpliwości niż pewności to już inna sprawa.

Marcioszek, jakie smakołyki! Sernik widzę robi furorę :tak: U mnie w lodówce też jeszcze trochę zostało.

Ostatnia edycja:
Megami dokładnie u nas to samo było we trójkę zachorowalismy ha i sis obsypane id góry do dołu a brat trochę na szyi, we włosach i na jednej ręce i to wsjo

Marcioszek daj przepisy i sernik i babka wołają mnie!

Ja mam na majonezowa która jest przepyszna i wcale nie czuć majonezu bo on daje tylko to ze jest bardzo wilgotna i długo utrzymuje świeżość i jest bardzo puszysta :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry