reklama

Styczeń 2015

U Konrada też ospa trwała do 2 tygodniu a wysypywało Go chyba przez 3, 4 dni.

Agulqa poszło Wam ekspresowo z tym remontem :))))

My byliśmy na usg 3d i dziecię nie chciało współpracować. Najpierw miał przed twarzą nogi a jak już je po wielu szturchańcach zabrał to położył sobie na twarzy pępowinę... Z Konradem było podobnie więc nawet się nie zdziwiłam...

reklama
Agulqa szybko Wam poszło, ale mieszkanie z teściami na pewno daje Wam powera:-). My tak na czas remontu mieszkaliśmy z moją rodzinką i tak jak ich kocham to tak miałam ich dość po 2 miesiącach. Jedynie Dominice się podobało mieszkanie z całą ferajną.

Aza a to mały łobuziak;-)

Dziecko śpi, mąż w pracy do 22 a ja delektuję się ciszą:-)

Aza mi i tak sie ciagnelo ;-)

Tasia nic nie mow. Najbardziej daje mi w kosc babcia Ł. Zlota kobieta ale nie kuma ze kota mozna na smierc zaglaskac ;-)

Femme poki co nie bedzie co pokazywac. Sciany, gladkie, pomalowane ;-) pochwale sie jak beda juz jakies meble. Poki co wkurzimy nasze walizki i materac na podloge ;-)

Aza Kamil ladnie:) I dolączam sie-dla cory latwiej!

Tasia ja mam niejadka. Kwestia przyzwyczajenia. Ja odpuscilam. Je tyle ile chce. Dziecko sie nie zaglodzi. Widocznie taki okres. Ponoc w jej wieku tez tak mialam.

Agulqa gratki pomalowanych juz scian!

Czytam was ale brak czasu na pisanie. Bo albo kursujemy gdzies a potem stos prania i sprzątanie albo mam dziecko chore. Wlasnie postanowily jej wyjsc ostatnie zeby-gorne piątki i jak zawsze towarzyszy temu katar.

O szczepieniach lepiej nie wypowiadac sie bo to niebezpieczny temat:p Co osoba to opinia, co przychodnia to inne zdanie itp. Szczepilam core skojarzonymi ale pnaumokoki kolega lekarz kazal dopiero po 2rz. Chyba ze dziecko do zloba to po 6mies.a nie jak u nas w kraju zalecają juz 6tygodniowym! Kolega to laryngolog dzieciecy mający 1,5rocznego synka wiec wsio przestudiowal i przedyskutowal z kolegami:)

Ostatnia edycja:
Alecta moj też ma ponoć poligon w listopadzie. ..
A propos niejadkow..moj pięknie jadł a ostatnio mu się coś chybs odwidzialo i w domu marudzi trochę..w żłobku nie ma problemu na szczęście
Kamil fajnie :-)
Kasiek dokładnie:-) dziecko się nie zaglodzi ;-)
Agulqa czekamy na efekty !

reklama
Zła noc za mną. Matko jaka masakra. Miałem taką zgage ze paliło żywym ogniem. Tak mocnej nigdy nie miałam i przez nią zaczęłam dopiero o 5.30 a z Olą juz od 8 buszuje :( wiec za dużo nie pospalam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry