reklama

Styczeń 2015

Witam wszystkich!

Od rana mam kiepski humor. Moim domownicy dzialaja na mnie jak plachta na byka. A co gorsze chyba dopiero w pt bedziemy mogli wejsc na mieszkanie bo musza wszystko zagruntowac biala farba i jak wyschnie to dopiero na kolor. Ehh juz odliczam godziny... :-(

Co do imienia to dla mnie problem byl z wybraniem dla dziewczynki ;-)

Kasiek wlasnie nie sa pomalowane. Dzis zaczynaja dopiero :-(

reklama
Hey, nie mogłam od rana wejść na forum. Też miałyście problem? Ja dziś Konrada zostawiłam w domu bo przeziębiony i chrypi na całego. Trzeba dziś ogarnąć sypialnię bo zawaliłam ją ciuchami do wyniesienia do piwnicy.

Agulqa piątek już bliziutko. Wdech-wydech :))))

Doggi to ładnie dała Ci zgaga popalić. Manti nie działa?

KasiekZ to prawda, szczepionki to bardzo trudny temat bo ludzie się coraz bardziej uświadomieni. Jak dla mnie szczepionki powinny przejść odpowiednią weryfikację przez służbę zdrowia czy wszystkie są rzeczywiście potrzebne. Jednak to temat woda...

Hej hej :)

Ja od rana też nie mogłam wejść na forum:dry:

Byłam z dzieciakami u lekarza.
Nikson ma zapalenie gardła i prawy migdał wielkości śliwki.
Dostała antybiotyk z tym, ze pediatra mówiła, że jeśli dziś nie będzie temp to żeby nie kupować i nie dawać więc na razie psikamy Unibenem, a z syropów mam dawać Calcium, witaminy i Neosine.
Tymko na szczęście zdrowy :)

A pogoda u nas śliczna.
Tak ciepło, że w samym sweterku można wyjść.
Aż szkoda, że uziemieni jesteśmy.

miłego dnia :happy2: u nas ciepło ,ale nie ma słoneczka,też rano nie mogłam wejść na forum
skorzystałam z tego,ze mąż nie poszedł dziś do pracy i pojeździliśmy po skarbówce i zusie po zaświadczenia do rodzinnego i zamówiliśmy miał na opał,zaraz przyjedzie i pozbędę się 1150 zł :-p może nie będzie zimy,chciałabym

Marcioszek Happy Birthday :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry