reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini zawsze możesz mieć sesję "bez twarzy" tzn z samymi ujęciami brzuszka ;)
Tylko najpierw niech Ci urośnie, bo fotograf by się zdziwił, że babke w 3cim miesiącu ma już fotografować :P

Ja mogłam od rana wejść na forum i właśnie widziałam, że tu pustki.

doggi
współczuję opuchlizny. Mam to szczęście, że w obu ciążach omija mnie to zjawisko jak i zgaga.

agulqa wybacz, coś przeczytałam, że ściany już wyrównane i pomalowane. W każdym razie coraz bliżej;)

nulini fajna sprawa z tą pracą z agencji!

Moja 'pod nosem' piekarnia mnie kocha! Idę dziś a Pani krzyczy że specjalnie dla mnie zaczęli piec bułeczki żytnie (bo jadam tylko chleb żytni i a córce kupowałam bułeczkę pszenno-kukurydzianą i zawsze było mi żal że dla mnie nie ma:p). Takie duże zrobili...wsunęłam dwie i pękam!

I łeb mi dziś pęka:/

Życzenia chłopom złożyłyście?:p

Kasiek fakt coraz blizej. Ale koniec w pt. Na szczescie Ł ma wolny weekend wiec w sb i nd zasuwamy ze sprzataniem. W sobote przywioza nam nasz materac wiec juz bede tam spala. W koncuu!

Co do zyczen to zawxze do Ł sie smieje czy jest chlopak czy mezczyzna :-) i omija mnie kupowanie prezentow :-P

No ja Ł też zawsze mówię, że on to już raczej mężczyzna, a nie chłopak :P
A poza tym tego święta nawet w kalendarzu nie ma, pozazdrościli nam i se sami ustalili :P

No ruszyłam się trochę i spaghetti się już robi.
Siedzenie w domu nie służy moim dzieciakom ani trochę...
Przed chwilą był ryk, bo Tymko swą olbrzymią i ciężką stopą nadepnął na stopę Nikoli :baffled:
Normalnie tragedia się stała i pół bloku musiało słyszeć.
Teraz każde siedzi w swoim pokoju i powiedziałam, że mogą wyjść jak się ogarną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry