reklama

Styczeń 2015

Trochę poczytałam :)
U mnie dwie ciąże zupełnie inne, podobnie jak u Renaty, i mam dwóch synków, więc nie wierzę w te całe gadanie na temat objawów wskazujących na płeć dziecka.

Z obrączki nie wróżę, bo teraz będzie córka:-):-) pewnie Karolinka.

Dziś mam wizytę, ale pewnie bez usg, bo moja ginka przyjmuje i w domu i szpitalu, ja idę do domu,a z tego co pamiętam tam nie ma usg(no chyba, że przez rok coś się zmieniło)ale pewnie da mi skierowanie na wszystkie badania i powie kiedy przyjść do niej na usg,

Obiadu dziś robić nie muszę, bo mi zostało tyle jedzenia po komunii, że chyba bedziemy to tydzień jeść (razem z pieskiem).

A piersi to mnie bolą z każdym dniem coraz mocniej. Ratunkuuuu!!!!

doggi ja za to mam skracającą się szyjkę i prawie całe ciąże na fenoterolu i kroplówkach.:-( Tak bym chciał żeby teraz było inaczej

McPearl bedzie dobrze, musisz do końca w to wierzyć :)

reklama
Starałam się wierzyć, myślałam, dzisiaj dzień matki, może będzie dobra wiadomość. Moja gin mi właściwie mało powiedziała...najbardziej czeka na akcję serca, ja też z resztą.
Głowa swoje...a serce nad wyraz nic mi nie chce podpowiedzieć. Powrót do pracy, do wieczora

Witam się! Gratuluję styczniowym Mamom :) Ja jestem z lutego 2014 a pamiętam jakbym wczoraj była w 6 tyg. ciąży Boże jak ten czas leci!! Pozdrawiam i zdrówka życzę!!

McPearl głowa do góry, poczekamy jeszcze tydzień :)

A powiem Wam, że po pierwszym szoku, już się oswoiłam z myślą, że będzie dzidzia i zaczynam naprawdę bardzo się cieszyć:tak::tak:

McPearl bedzie dobrze zobaczysz!

Ale mnie wzięło na Karmi kawowe.
Kupiłam sobie 3 i chyba wszystkie duszkiem wypije.
Skończyłam robić zupę czosnkowa i zaraz biorę się makaron z krewetkami.
W ogole tak mi dziwnie i cicho w domu.
Dzieciaki są w przedszkolu, a ja mam wolne i to jest pierwszy taki dzień od prawie 2 lat :O

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

McPearl mam nadzieję, że za tydzień dzidzia będzie większa i serduszko będzie!

alecta zupa czosnkowa? nigdy nie jadłam, masz jakiś sprawdzony przepis? ;)

Alecta, ale mi smaku narobiłaś na to Karmi;)
Ja mam dziwne samopoczucie. Jak na karuzeli. Raz mi źle, mdli, boli brzuch, męczą gazy i wzdęcia, a raz mam super apetyt i czuję się świetnie. To samo ze zmęczeniem i sennością. Raz padam na pysk, a raz mega energia.

Wczoraj mnie złapał kłujący ból z lewej strony, jakby jajnik. Powinnam się niepokoić czy to raczej normalne? Nie pamiętam jak to było z Filipem.

Hej laski.
Ja po kiepskiej nocy, pi pobieraniu krwi w zeszłym tyg i po tym jak mi żyła pękła mam siłą rękę od połowy bicka prawie do nadgarstka :/ a boli tak ze spać nie mogę, cały czas smaruje się ketonalem w żelu ale jakoś super nie pomaga :/

RenataT to ja miałam tak jak twoja kuzynka nic różowego i nic zctych rzeczy, ale ola urosła i ma swój gust, a z tym walczyć nie będę :)

agus123 koniecznie daj znać jak wizyta :)

nieobecna nie stresuj die różnicą wieku wierzę że będziesz miała tolerancyjne i grzeczne dziecię ;)

gund i super :) który tydxien oszacował gin?

AZA super ze się udało przełożyć :)

bada m. Super :) nie mogę się doczekać mojego serduszka :)

Rosanna ja dziś płakałam na mentaliście jak Jane po 6 sezonach wyznał lisbon miłość!!!! A ja NIGDY nie płaczę! Mój mąż jest od tego :P
Co do cellulitu nie miałam (takie geny babciowe ;) )ale zauważyłam że mimo wzrostu wagi nogi mi się wyszczupliły ;) ale za to cycki podwojone staniki wszystkie małe no i wczoraj mi znów brzuch trochę wybiło nie są się ukryć ze rośnie

McPearl będzie dobrze jak gin zobaczyła bąka to ok widocznie ciąża młodsza niż by wynikało z obliczeń :) ja wierzę że niedługo serduszko usłyszysz :)

jezyk dokładnie te zabobony to bzdury! Ja miałam objawy na syna, brzuszek malutki sterczący na syna a wyszła córka ;)

Filipiamama u mnie to samo ta ciąża jak rollercoster ;) co do bólu jakież je miewam z Olą tez miałam cały pierwszy trymestr lekarka mówiła ze normalne :)

reklama
Rety, ja dziś zupełnie bez sił, a dzieci, jak na złość marudne...

Filipiamama mnie też ostatnio bolał dość intensywnie jeden jajnik.

Doggi oj Ty to masz przejścia. Jak nie objawy, to pęknięte żyły po badaniach ;) oby szybko przeszło!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry