reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna jak nic nie czujesz to luz ;-)

Doggi współczuję swędzenia :baffled: Robiłaś badania na to, czy nie od wątroby? I na to nieszczęsne puchnięcie? :baffled:

Alecta leż i pachnij :-)

Słońce póki co jeszcze jest... Jest szansa na słoneczny spacer :-D

No właśnie dziś cś poczułam przez kilka sekund takie napięcie brzucha jakby chciał urosnać. Boję się czy to coś nie dzieje się z szyjką. Macie jeszcze wydzielinę na wkladce czy już sucho?? Bo ja mam dopoludnia.

Karpanna takie skurcze to skurcze BH - fizjologia, o ile nie są zbyt częste (kilka dziennie, czy co kilka godzin, lub częstsze ale po wysiłku). Macica trenuje do porodu. Też mam, nie schizuję.
U mnie zawsze mokro :-D:-D:-D

Ja byłam w Lidlu. Kupiłam i kurtkę i spodnie bez problemu. Tylko odczekałam 20min aż te co nabrały po 10 odłożą:) Do tego dokupiłam biały polarek, rajstopy, getry i rękawiczki dla Hani a dla małej takie mini skarpetki:)

Jezyk one się wydaja cienkie ale z tego co matki mówiły to są zrobione z czegoś co daje ciepło. Zobaczymy w zimie;) Na pewno pod tą kurtkę jakaś bluza musi iść.

reklama
Karpanna u mnie wydzielina dopiero się zaczęła było sucho a od tygodnia 3 razy dziennie wkładkę musze wymieniać

Megami nie robiłam badań żadnych ale chyba musze zrobić miałam tylko morfologia i mocz tydxien temu ale mocz był bardzo dobry białka nie było. Zobaczę jak dziś będzie jsk będzie to samo to jutro pójdę do gina. Mam nadzieje ze nie będę musiała iść

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry