reklama

Styczeń 2015

Wy też macie problem z zapachami? Mu wszystko śmierdzi T śmierdzi, pies śmierdzi nawet moje ręce mi śmierdzą które szoruje co chwilę A i tak dalej śmierdzą :/ ja juz nie wiem czy mi odwala czy cały świat śmierdzi ja wiem ze w ciąży węch wyczulony ale mi śmierdzi dosłownie wszystko bleeeeeeeeeeee

reklama
Z zapachami nie, ale właśnie zjadłam tyle słodkiego, że z zaparciami mogę mieć :-D
Dziwne, dziwne, z zapachami to miałam problem na początku. Ale Ty dziwny przypadek, hormony u Ciebie specyficznie działają :-D

Megami ja musze iść do sklepu po jakieś łakocie :D

Karpanna no bez kitu ja czuję że chodzę i śmierdze :P a T tylko mówi że głupia jestem i przywykl ze mówię że to on śmierdzi ale ze o sobie tak mówię yo dla niego nowość :P

Ech waga leci a ja choćbym chciała nie jeść/jeść mniej to się nie da. Zjadłam o 10 śniadanie, potem na plac zabaw... O 14 już mi tak cukier spadł, że mną telepało. Fru na zakupy i do domu :baffled: Muszę zacząć z zapasami chodzić...

Doggi, mi też jeszcze cos zaśmierdzi, np. KAWA, ale najgorsze minęło. miałam mocno do około 4 miesiąca ;-);-)

dzieć mi wczoraj poprzewracał sie w brzuchu, bo nad pępkiem wszystkie kopniaki czułam, ale teraz znowu wali w podbrzusze, także chyba sobie pozycję dopiero szuka ;-)

reklama
Alecta mi czas juz tak leci. Boje sie ze nie zdaze wszystkiego kupic

Doggi aaaaa to wsio jasne ;-) ja chcialam biale. U rodzicow w domu mam kororowe ;-)

Emilchen tylko wlasnoe zadnych nalotow nie ma w gardle. Mowi ze troche go boli, ale w sumie bardziej zatoki zawalone i ucho ponoc go boli...

Ewi ja tez nie robilam. Najpierw chce popekane ciasteczka sprobowac. Moze jutro sie uda zrobic

Nieobecna super ze jestes :-)
Mam nadzieje ze cisnienie i cukier to nic bardzo powaznego. No i super ze Olga nam rosnie ladnie :-)

Dla mnie tyle h to przegiecie. Umieralabym ze strachu o bobasa i blagala o cc

Doggi wode Wam zakrecili ze tak smierdzicie?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry