reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja przez neta wszystko zamawiam, bo u mnie na wsi nic nie ma.
Niby w jednej księgarni mają rzeczy do rękodzieła, ale co najwyżej farby mogę tam kupić, bo poza nimi nie ma nic ciekawego.
Jak kiedyś o spekacze zapytałam to baba na nie jak na kosmitke patrzyła.

Jeżyk najlepszego Wam. My świętujemy w przyszłym tygodniu heh.

U nas też zimnica dzisiaj.
Nawet mi się nosa z domu wystawiać nie chce i zastanawiam się czy nie zostawić dzieciaków godzinę dłużej w przedszkolu żeby Ł ich odebrał :P

reklama
Co do kurtki to mama wyszukała mi taką czarną z kapturem na zimę w lumpku za jedyne 25 zł więc już się zimna nie boję :-D

Mam pytanie co do inhalatora, tego Philipsa - mąż zrobił sobie raz inhalację solą fizjologiczną i wszystko ok, a na drugi dzień chciał powtórzyć i co?? I niby wszystko działa, burczy, ale chyba nie nebulizuje, w ogóle ta para nie leci :baffled: nie wiemy co robić, mąż tam wszystko przeczyścił, składał te elementy kilka razy na nowo i dalej nic :-( co za pech, przecież to nowy zakup. Macie jakieś pomysły?

alecta, no to zawsze do kompletu możesz kupić grę - niespodziankę :-D

agulqa, u nas na początku to był szał grania, ale już się znudziło mężowi, z nudów pogra, albo jak kumple przyjdą, ale tak, żeby całe dnie, to nie ;-)

bada, chociaż czekoladę mu kup, żeby smutno nie było :-D

sprite, ale cudo!!!

Doggi, ja bez worków próżniowych nie dałabym rady :-D Mam 2 komplety pościeli dla gości, nie wiem, gdzie bym sobie miała to trzymać, a tak to wyssam i gotowe :-D

jeżyk,
wszystkiego naj naj naj!!!

Ja dzisiaj zawału dostałam, otwieram pocztę a tam umowa do podpisania na tą akcję w galerii!!! :szok:
No więc dzwonię do koordynatorki, że błagam, nie, bo ja nie mogę, bo ciąża, na szczęście kazała na męża wypełnić i z głowy :-D
Już myślałam, że mi 500zł koło nosa przejdzie :-(:-(:-(

A ja Wam powiem, że nie cierpię byle jakich prezentów :-(
Od teściów co roku takie gów.no dostajemy, a to bombkę na stelażu, a to jakąś figurkę i później muszę ten badziew chować przed mężem przez lata, zanim wyrzucę, bo oczywiście święte oburzenie, że wyrzucam prezenty od jego rodziców, a ja NIENAWIDZĘ takich zbieraczy kurzu... Szlag mnie trafia, jak coś takiego widzę...

Emilchwn jesli masz ten z biedry to ja tez go mam. My normalnie wlewamy jak za pierwszym razem i jest ok. Moze ten wezyk od powietrz jeszcze sprawdzcie? Moze sie zapchal? Jak cos normalnie 2lzta gwarancjo jest

Mcpearl taaaak! Tez bym chciala wiecej cukru :-P chociaz od wczoraj z samotnosci wpieprzam jak koń cukier :-P

agulqa, tak, też ten mamy no i robiliśmy wszystko jak za pierwszym razem i nie leci para :-( raczej nic się nie zapchało, bo powietrze przez rurkę leci.
A wiesz, że na karcie gwarancyjnej piszą, że są 3 lata gwarancji? Tylko teraz co, oddać? kurde no, normalnie nerwowa jestem :-(

Nulini ja jestem taka wredna, że powiedziałam teściowej że nie lubię takich bibelotów;-) I problem z głowy. Niech swoje mieszkanie zaśmieca. Ale powiedziałam jakoś w okresie "bezprezentowym"

Od dwóch dni robię generalne porządki w kuchni na przekór pogodzie i mojemu nastrojowi. Ale na raty wszystko, bo siły nie te co przed ciążą:-D

reklama
Megami no mam nadzieje ze się rozejda bo z tym co mam to bym pomarańczy nie wypchnela :P z Olą na tym etapie to już byłam trzydrzwiowa :D

Nulini no ja się zakochałam w tych workach! Cud natury! Ten kto to wymyślił był bardzo mądrym człowiekiem ;)
Co do prezentów zgadzam się. Coś byle kupić to lipa i potem stoi i hak mówisz kurzy się bo to wyrzucić nie można bla bla bla dlatego u nas zawsze prezenty przemyślane i praktyczne. Ja mp dostaje książki z wypiekami i deserami, Tomek i Pio (jego brat) dostają książki kucharskie albo zdalnie sterowane auta i samoloty (dzieci :P) szwagierka tez książki kucharskiej (u nas wszyscy kochają gotować i lubią książkowe inspiracje), teściowa ostatnio zażyczyła sobie shishę :P żeby palić z koleżankami :P

Tasia to ja dziś mam jakiś strzał perfekcyjnej pani domu, nie kumam skąd ta siła wydprzatalam obie łazienki na błysk, kuchnie tez, salon kończę, zaraz maluje ostatni raz kołyske i potem meble dla Oli ogarniamy.... Wtf przecież ja ostatnio wchodząc pi schodach tak się zasapałam że pół dnia leżałam a tu takie bum... Korzystam puki mogę :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry