Nulini ja tam nie wiem. Moj byly gral ponad pol roku codziennie od 19 do 3-4 i cale weekendy.
Siostry Ł chlopak ma ps3 wiec jak jest w polsce to przywozi i chlopacy graja. A tak, Ł ma kompa a od stycznia bedzie mial jeszcze Roberta ;-)
Super z ta umowa sie udalo ze na meza :-)
Nulini ja tez nie lubie. Ale moja mama np uwielbia butelki owiniete sznurkiem sizalowym. W takim stylu ma salon, wiklina itp. Juz dwie male ode mnie dostala na dzien matki i jest zachwycona. W tym roku pewnie dostanie jedna od wina a druga chyba na 3l czy na 5. Sama nie wiem ale spora jest. Sama mi jakis czas temu mowila ze by chciala ale ja przez cala ciaze nic nie robilam wiec swieta dobry czas. Moja sis za to teraz jak byla mowila ze chce zebym jej ozdobila pudelko na herbaty. Akurat od x czasu mam kupione. Podpytam jaki wzor itp i bach na swieta bedzie. Nie wiem co tesciom, ale to zostawiam Ł. A babciom kupimy cos co albo szybko zjedza albo zuzyja typu wlasnie kosmetyko czy cos.
Emilchen bo chyba u producenta masz 3lata a w sklepie 2. Jedz do biedry i oddaj. Przyjac reklamacje musza. Nie dolewalas zadnych olejkow? Kurcze, szkoda. Nasz dziala i nawet nie wiem co podsunac za pomysl
Tasia ja tez nie lubie. Mam doslownie kilka figurek, moze z 5lacznie.