Witam z prawie rana.
Femme sto lat sto lat!!
Mommy witaj i gratulacje!
Nulini a dlaczego masz konsultacje w sprawie Tosi?
AZA jak widać szaleństwo u mnie do niczego nie prowadzi szyjka długa, Stachu cały i zdrowy. Z Olą pod koniec też miałam plamienia (przypomniało mi się) a i tak urodziłam kiedy urodziłam

mi w ciąży po prostu musi towarzyszyć szereg syfu żebym za dobrze nie miała
Karpanna nie juz nie mam nakazu leżenia miałam chyba ze 2 miesiące ale jak okazało się że nic się nie dzieje tylko skurcze i bóle tak o to lekarz powiedział ze mogę wrócić do normalnego trybu. W wypisie jest tylko tydz ciąży om i usg wagi nie wpisali, ktg tez nie wpisali
Karpanna ja tak z nogami, biodrami i pschwinami miałam praktycznie od początku i gdzieś id miesiąca dużo mniej boli.
Bada super meble!!
Jezyk, Karpanna z żadnej starości przecież wy jesteście piękne i młode, gin mówił ze to kości się rozchodzą i tak to boli prxy chodzeniu czasem boli bardziej,czasem mniej, a czasem w ogóle nie czują kobiety. Ja przy oli w ogóle nie czułam a rozjechalam się okrutnie, teraz bolało prawie cały czas ostatnio trochę mniej i tylko 2-3cm więcej mam w biodrach nie wiem id czego to zależy
Jezyk matko ta zabawa z siusiakiem mnie przeraża juz powiedziałam staremu ze to jego brocha! On przy oli "pupci" nie chce robić bo yo damska sprawa, i ja czuję to samo odnośnie siusiaka stacha, przerażona jestem jak o tym myślę!
Pora wyjść z łóżka. Wstałam godzinę temu a leżę i gnije nadal
Dzwonił kurier to już przedostatni kurier dla Stacha i koniec tego dobrego
Pora na śniadanie, stary kupił zaje.bisty chleb i pasztet (taki bez E i bez syfu kozak) wiec się nawpierdxielam do bólu