• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi ja jak bylam mala zawsze chcialam do cioci na noc a w pizamce w lozku mowilam ze nie mam szczoteczki do zebow i tatus musi przyjechac :-D ciocia zawsze chciala mi dac nowa, ale ja nie chcialam. Tatus musial przykechac i wziac mnie do domku ;-)

Cholery jedne... od rana człowiek nie zagląda i pół godziny nadrabiania... My dziś byliśmy w kinie na 'Miasto 44" i nawet może być, trochę akcji mogłoby być więcej. Idę zaraz się położyć bo mojemu paniczowi nie podoba się pozycja siedząca i kopie na potęgę.

Suseł jak będziesz miała problem z kinem to podrzuć swoją do mnie, pobawi się z Konradem :))))

Femme i co, wkręciłaś męża w komisję?

Doggi, Emilchen mam nadzieję, że krew już się Wam nie pojawi.

I...i zapomniałam co jeszcze...

Dzień dobry :)

Moje dzieciaki łaskawie wstały po 7...
A ja czuję się jakby mi ktoś wpier.dol spuścił.
Bolą mnie mięśnie brzucha i teraz jeszcze pleców, no masakra jakaś.
Mężu wracaj!

Cześć dziewczyny sobotnio.

Emilchen - nie obrażaj się i nie gniewaj że nie zapamiętałam że to Ty jesteś na Clexane. Byłam wtedy po szpitalu 3 dobę całkowicie bez snu bez możliwości nawet żeby usiąść dlatego byłam mega zmęczona i mózg mi nie działał w porządku.
Mam do Ciebie pytanie: Jaki wpływ ma ten lek na dziecko i na nas. I czy ma wpływ na poród.
Mi powiedzieli że muszą go brać do końca ciąży bo inaczej grozi mi zakrzepica. A co potem od tak się go odstawia i już? Pytam bo do kolejnej wizyty mam jeszcze trochę czasu a męczy mnie ta nie wiedza. Może Ty Emilchen znasz odpowiedzi.

Alecta lacze sie w bolu. Z okazji ze mzmy stol Ł przygotowal sniadanko. Tylko czemu tak wczesnie?! Akurat dzis tak dobrze mi sie spalo :-( tyle ze obudzilam sie z bolem glowy i kregoslupa w odcinku ledzwiowym. :-(

reklama
Ja tam bym chciała żeby mi ktoś już śniadanko przygotował :-P
Dzieciaki wcinaja płatki, a ja czekam aż Ł wróci z jakimiś zakupami, bo lodówka pustkami świeci.
Tak się zastanawiam co ja wczoraj kupiłam skoro nic nie ma hmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry