• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

A ja miałam CUDOWNY sen, że byłam gdzieś w jakimś warsztacie, gdzie katowali jakiegoś gościa, a ja po placu sobie jeździłam ciągnikiem siodłowym VOLVO!!! :-D I było tak cudooooownie pojeździć sobie TIRem :-D

reklama
Hey, ja póki co na szybciocha bo jeszcze mam teściową ale dziś na 14 zawożę ją na autobus jupiiii :-D

Niestety w piątek znowu ją będę widzieć przez 3 dni bo jedziemy na 1 listopada do Wielunia.

Co do snów to mi się nic nie śni...

Chodzę z pokoju do pokoju i właściwie nic nie robię. Jedynie pranie się zrobiło :)

Mam w domu. Ser w wiaderku z Biedronki, śmietanę 30 i...jaki placek mogę zrobić. Wrzuccie coś na przepisy.

Alecta nasza lodowka (balkon) cos tam ma w zanadrzu ;-) ale madra ja pojechalam na zakupy bez listy i nie kupilam kakała :-(

Femme baw sie dobrze a w szpitalu sie wynudzisz :-D bedziesz miala sporo czasu na planowanie wyprawki :-P

Aza wspolczuje kolejnych dni z tesciowa. Ja sie dzis wkurzylam bo bylismy na zakupach z Ł i jego sis i gadamy z Ł o obiedzie i ja mowie co chce a kaska "zrobcie to i to..." i Ł no w sumie dobry pomysl. Wkurzylam sie bo nie chcialam tego i mialam ochote powiedziec mu zeby sobie do nich na obiadek szedl ale juz marudzil oczywiscie ze nie da sie ze mna wytrzymac itp... wiec kupilam karmelove i jak sie wkurze to na obiad czekolade zjem :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry