• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hej, u mnie noc tragiczna przez ten ból w plecach, no ewidentnie mam tam zapalenie, nagle w nocy zaczyna mnie kłuć jak cholera i promieniuje na pół pleców, próbowaliśmy to wczoraj masować bo jest zgrubienie i boli, ale potem jest jeszcze gorzej...

AZA na szczęście krwi już nie widzę, ale jestem gotowa na wszystko, już teraz tak nie panikuję :tak:
karpanna no co Ty, ja się nie obrażam ;-) Z tego, co wiem heparyna nie szkodzi dziecku. Nie należy przerywać jej stosowania, ale brać tak długo jak lekarz zaleca - ja będę brałą nie tylko do porodu ale też w połogu, bo wtedy też jest większe ryzyko zakrzepicy. Dzień przed porodem trzeba odstawić, żeby nie zwiększać prawdopodobieństwa krwotoku - tylko zastanawia mnie, jak rozpoznać, że nazajutrz będzie poród :sorry2: no ale mam nadzieję, że jakoś to się da...

reklama
Jeżyk nienawidzę Cie! Karpatki wieki nie jadłam!
Skąd ja se ją teraz wstrzasnę?
Idę się brać za jabłecznik, bo jak tak dalej będziecie mi tu pisać to mi język do tyłka ucieknie zanim się za niego zabiorę :-P

a mi się zachciało dzisiaj muffinek czekoladowych ale wyszła z tego wielka breja...bo foremki były jakieś beznadziejne i wszystko się rozlało. Wyglądem nie zachęcały może do zjedzenia, ale już połowy nie ma :P
Strasznie mi na nerwy działa ostatnio mąż...i ryczeć mi się ciągle chce buuu:( chyba jakiś kryzys ciążowy...depresja jesienna albo nie wiem co :(
jutro będę próbowała dostać się na usg 3/4d za free także trzymajcie kciuki :D

Emilchen - no ja na bank nie zajarzę że na drugi dzień urodzę, w ogóle jest to możliwe??
Może laski mają podpowiedzi?? Ostatnio jak rodziłam to ktg wykryło skurcze i po badaniu okazało się że mam rozwarcie na 2,5 palucha. :-)

Muszę pogadać o tym z lekarzem bo ostatnio nic mi nie wyjaśnił teraz go przycisnę.

Ale najfajniejsze jest to że w odmalowanym pokoju stoi kupione dziś już skręcone łóżeczko:tak: niemowlęce.

To taki prezent z okazji rozpoczęcia trzeciego trymestru.

O rety jak bym chciała w nim już synka

reklama
To mój Ł dla odmiany dzisiaj na mnie dobrze działa :-P
Tzn o dziwo mnie nie wkurza heh

Spód jabłecznika mam już w piekarniku, białka się ubijają, nie.mogę się już doczekać aż ciacho z piekarnika wyciągnę i sobie mordę poparze hihi.

Doggi przyślij mi jednego naleśnika, bo zjadłabym takiego :-P
W ogóle to ja bym dzisiaj połowę rzeczy na.słodko zjadła hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry