• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas loteria ale raczej w tygodniu jest w domu, a jak pracuje to około 9 wyjeżdża z domu i wraca koło 23 czasem później :/ w ciągu dnia jeszcze ze dwa razy wpadniesz wyjść z psem i po jakieś rzeczy do pracy a tak all day long nudy bo nawet pokrzyczec na kogo nie mam :P

femme, ja to mam wrażenie, że nic innego nie robię, tylko jem :crazy: Też mi dziś grapefruit zapachniał w sklepie, ale były obleśne i stare, więc nie wzięłam :-(

agulqa, ech, mój mężu to kościotrup i nawet nie możemy się razem odchudzać :-(

Doggi, a już pisałaś, że nic Ci dziś nie jest, odpoczywaj!

alecta, pisz, o co kaman???

A ja chcę POMELO :eek:

Aaa w sumie nic się nie stało tylko podliczyliśmy wydatki i stwierdziłam, że Mańka będzie spała w wózku i zamiast ja normalnie ubierać to będziemy ją kocem owijać, bo ja nie wiem kiedy my wszystko pokupujemy.
W listopadzie musimy tą dopłatę do kredytu zrobić, w grudniu święta i zostaje styczeń...
Mam nadzieję, że Ł jakaś kasa dodatkowa wpadnie, bo inaczej czarno to widzę.

Na poprawę humoru chyba pojadę jutro po farbę do włosów i zamienię się w rudzielca.
Jedyne śmieszne w tym wszystkim jest to, że Ł chodzi z podkulonyn ogonem, bo stwierdził, że to na pewno coś co on zrobił jest powodem mojego złego humoru :-P
W paranoje mi chłop popada :-P

Nulini no wiesz, jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :P

Alecta ułoży się! Będzie dobrze!

Ja chcę arbuza ;((((

A z dobrych wieści Stachu jest głową na dole!!!!! Caaaly dzień :) nie wrócił do siedzenia po 5 min :) i tym oto sposobem nie mam zgagi ;) tylko mnie po rzebrach gilga ;)

Uff. 8 godzin na hali. Z Cypy jesteśmy dumni jak nie wiem co. Strzelił bramkę i w ogóle pięknie grał.

Nulini- dobrze że to nie owsiki.

Doggi- i jak się czujesz?

Agulqa- o to nieciekawie z ciśnieniem, masz rację, cwicz chłopa jak najwięcej.

Alecta- nie lam się, mnie też czasami dopada dołek z tego powodu, ale wierzę, że jednak wszystko się super poukłada.

Nulini no mi K tez takiego nie fajnego przywiózł :-/

Alecta eh nic nie mów :-/ u nas tez tragedia gdyby nie pomoc rodziców to ja nie wiem co by było... Dług coraz większy się robi :-(

Jezyk zdolniacha :-)

Doggi ooo Stachu jaki dobry :-D dobrze ze chociaż zgagi nie ma :-)

Matko jaki długi dzień dzisiaj :-P

Hejka końcowo-weekendowo :-)

Chorowanka ciąg dalszy więc nie ma czasu i sił na pisanie.

Jeżyk gratki dla synka. Nulini, dobrze, że to nie owsiki a odrobaczyć warto :-) Doggi super, że Stachu głową w dół! Oby już do końca.
Alecta będzie dobrze, tu ciuszek, tam ciuszek i nie będzie źle!
Femme super mąż, mój to poki co mnie po swoje zachcianki goni, ostatnio mu się nie dałam, on w 10 min wróci a ja zanim doczłapię to z 30 :-D

reklama
alecta, ja tak miałam na początku października :-( Tak się cieszyłam na mega bonus z ZUSu, już rozplanowałam, ileż to rzeczy kupię i jak bardzo będe do przodu z wydatkami, a tu jakoś mi umknęło, że mąż jest bez jednej pensji i ch.uj, nie wyprawka, bo starczyło ledwo na życie :-( Więc doskonale wiem, co czujesz :-( Teraz też zmieni prace, będzie zarabiał mniej i znów zaciskanie pasa :-(

jeżyk, gratki dla Cypka!!!

Doggi, ja tam nie wiem, jak Młody leży, bo boksuje mnie w okolicy mymłona, a ponoć głową w dół jest, więc nie wiem, co on, głową chce mi brzuch przebić? :-p

femme, oj, mnie też się dzień dłuży od 6.20 :baffled:

Jutro glukoza, dobijcie mnie :-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry