• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa no no wiesz teraz jesteś prawie narzeczoną, a później będziesz prawie żoną:-D

Doggi ja też mam dość i na styczniu aż tak bardzo mi nie zależy.
Jak Mańko-Lilka będzie chciała wyjść w grudniu to się nie obrażę (chociaż szczerze w to wątpię)

Femme powodzenia dla Niny i zaglądaj do nas :)

Jaka zimnica na dworze.
Szyby w aucie trzeba już skrobać, dzieciaki moje poszły dzisiaj w zimowych kurtkach i kozakach, a ja czuję się jakby miało mnie coś rozbierać.
Nie podoba mi się to wcale:confused2:

reklama
Alecta nooo tym bardziej ze termin teoretycznie juz byl wybrany. Ale ze ja w sumie rzucilam haslo by miec wszystko w d i nie robic zadnwgo wesela to kto wie czy z sierpnia kwiecien sie nie zrobi :-P tyle ze no wlasnie, czy ja zdaze schudnac?:-P

Karpanna na ktg to chyba chodzi sie po przenoszeniu? Nie wiem bo u mnie zglaszam sie na drugi dzien po terminie jesli wczesniej nie wstąpi akcja. Core urodzilam w 39tc i jak dziewczyny nigdzie nie chodzilam. Odnosnie dzgania. Jak Dogi napisala piszemy tu o tej dolegliwosci od dwoch miesiecy. Nawet net podpowie ci ze to norma:)

Sprite moje dziecko mialo do roku skaze. Bylo na cycy. Ale ja pilam mleko ryzowe, owsiane i migdalowe. Mozna podgrzewac:) Piec na nich ciasta, robic sosy itp. Teraz skazy nie ma ale po nadmiarze 'krowy' ma czerwone policzki wiec jej nie podajemy. Pije mleko kozie. Je sery kozie (krowie jej smierdzą bo tak sie przyzwyczaila):)

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Agulqa gratki bycia prawie narzeczoną :-D

Femme miłego wyjazdu!

Sprite, mleko krowie to nic zdrowego, nietolerancje mogą pojawiać się po dłuższym czasie. Z tego co kojarzę ryżowe podgrzewać można, można też samemu robić, w necie są przepisy na mleka roślinne.

U Was też takie mglisko? Widać, że mógłby być ładny dzień, słońce próbuje się przebić, ale mgła strasznie gęsta...

Ech, trzeba by wstać.... :-P

Na ktg też chodziłam po terminie, ale teraz nowa pani dr oznajmiła, że od następnej wizyty zaczną się częstsze spotkania i pierwsze ktg :what: co mi się nie uśmiecha, bo nie widzę potrzeby... Nie jestem też pierworódką by mieć czas pół dnia w przychodni siedzieć

Ostatnia edycja:
Agulqa dobrze wymyślił :-D Ja jako narzeczona miałam staż 8 lat :-D Nie spieszyło mi się do ślubu, mój ciągle coś tam marudził aż mówie - dobra masz chłopie. Ja nie chciałam kościelnego ani wesela a on tak i żeby nie marudził to było na jego ;-)

Kurcze dziewczyny mnie kłuć nic nie kłuje :eek: Jedynie co to miałam jakies bóle w pachwinach ale to tak z 3-4razy się zdarzyło, za to po nocy albo jak leżę dłużej to jakby mięsnie w pachwinach i wyżej (więzadła) się skurczyły i jak się prostuję to ból jak cholera... My wizytę mamy teraz dopiero 17 i też o ktg chciałam pytać. Teraz się dziwie po co szwagierka co rusz na ktg chodziła, przenoszonej nie miała :eek:

Femme to powodzenia:-)

Doggi Ty masz ze tak ladnie powiem przej......, jak cie najdzie na trzecie dziecko to adoptuj!

Aja sie ciesze ze zmiany czasu:-) wstalam w koncu w miare czyli o 9:-D

Bada ja tez planuje grudzien no chyba ze mojemu gin odbije:-) ale generalnie wyszlo mi ze od 24.12 moga mnie ciac:-)

reklama
Megami dzieki ;-)
Ja mam dzis taki widok z sypialni

Załączniki

• 1414398589394.jpg
    1414398589394.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 50

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry