• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Sprite moj mi raz nogi golil. Tzn jedna bo do drugiej nie mialam cierpliwosci. Chyba z 10min to robil, ale fakt mega dokladnie no i zero zadrapania zaciecia itp a ja jak sama sie gole to tez dokladnie, ale nogi pocharatane jak po wojnie czasami :-) glownie pod kolanami ma, takie malutkie krosteczki i przy goleniu je zacinam i leeeeeci

reklama
nigdy nie próbowałam depilatorem. no przecież to nie może byc takie straszne :confused2::blink:

wróciłam z piwnicy. jednak nie mam na to siły. wszystko w kartonach schowane. tyle dobrze.

Jak kupiłam depilator, to najpierw nogi - MASAKRA!!!
W jednej ręce depilator, w drugiej mrożony groszek, myślałam, że zejdę.
A jak pierwszy raz pipkę jechałam, to mogłam na niej jajka sadzone smażyć :-D
Ale za każdym razem boli mniej :-D

Teraz nie posiadam się ze szczęścia, że w wakacje nogi depiluję raz na miesiąc (bo włoski rosną, ale maleńkie, bielutkie, słabiutkie), pipkę baaardzo rzadko, ale i nogi i pipkę robię tak, że depilatorem, później ze 2 razy maszynką, żeby nie wrastały i dopiero znów depilatorem.
Włosków jest malutko i są mięciutkie ;-)

reklama
Nogi mi się spoko depiluje i w ogóle mnie to nie boli.
No i fajne jest to, że wystarczy w sumie depilacja raz na miesiąc :-D
Muszę spróbować z tą pipka, może jakoś przeżyje, bo zaroslam już gorzej niż puszcza bialowieska :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry