• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Femme- sto lat dla córci :)

Jenn- bo jak chodzisz to bujasz młodego i on zasypia a jak lezysz to po prostu mu się nudzi. :)

Ja też dzisiaj źle spalam i właściwie nie wiem czemu???

reklama
hello!

femme, bawcie się dobrze! sto lat dla Córci :tak:

ja się budzę nie przez skurcze same od siebie tylko skurcze z mojej winy, bo pomimo rogala do spania, nie wiem jakim cudem przekręcam się na brzuch w nocy i go ugniatam :wściekła/y::no:. budzę się ze zdrętwiałym w tym miejscu :crazy:. i nie umiem nad tym przekręcaniem się zapanować. a do tego śniło mi się dziś, że olałam L4 i poszlam sobie do pracy :-D:-D:-D. tak normalnie, po prostu :-D (ja mam biuro 500m od domu, więc nawet szczególnie się nie przygotowywałam do wyjścia). wariatka :confused2::eek:

miłego dnia. idę na ogródek do mamy pomalować krzesło z kuchni, bo coś czuję, że na męża się nie doczekam...

Hey, znów Was nadrabiam na raty. Wczoraj 15 stron a dziś 6... Próbuję ogarnąć chatę ale nie idzie mi to wcale. Pralkę już wstawiłam a teraz popijam kawkę. Zrobiłam się straszną bałaganiarą, dobrze, że nie widzicie jak obecnie wygląda mieszkanie... Muszę jechać dziś do rodziców i jeszcze posprzątać akwarium bo później nie będę miała kiedy. Jutro przychodzi koleżanka, potem zebranie w przedszkolu a wieczorem przyjeżdża teściowa. W piątek zaś jedziemy do Gorzowa i wracamy dopiero we wtorek :))) Byłam wczoraj na usg więc zaraz obskoczę wątek wizyt :)

Co do depilacji to ja też depilatorem ale najbardziej lubię pachy nim lecieć bo spokój na bardzo długo, szczególnie latem przydatne :))) Co do wosku to kiedyś sama próbowałam na pipce i nie dość, że się przykleiłam do krzesła to jeszcze rozerwałam sobie skórę przy wargach. Krew się lała a ja na necie szperałam czym ten dziadowski wosk zmyć hehe... :)))

Jeśli chodzi o porządki to my mamy odwrotnie. Mój mąż odkłada wszystko na swoje miejsce a ja rzucam byle gdzie. Zawsze robię koło siebie chaos.

Suseł jakie masz auto? Mój małżon może sprawdzić za ile takie łożyska są. Co do Zusu to się upewnij bo coś długo masz niby czekać. Od kiedy jesteś na L4?

Agulqa Hamlet wymiata :))))

Alecta jaka z Ciebie fajna laseczka :))))

Femme wszystkiego naj dla Twojej 6-latki :))))

Doggi jak już kiedyś namówisz męża na Sowę we Wro to daj koniecznie znać, ja mam tam rzut beretem :))))

Witam, miłego dnia!

Femme sto lat dla córci!

Alecta współczuję, u mnie ostatnio dość dobrze ze snem. Jak zasnę, bo czasem nim zasnę to mi niespokojne nogi dokuczają :confused2:

Rety ale wieeeeeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeee masakra! Zaraz nas ten halny porwie :-D:-D

Femme sto lat dla Niny! :-)

Agulqa ja na szczęście w nocy skurczy nie miałam, ale za to dzisiaj ledwo do domu z Biedry wróciłam.
Tak mnie coś jakby w szyjce kuło, że co chwila się zginałam w pół.

Megami niespokojne nogi też mnie męczą.
Mąż się zawsze ze mnie śmieje, że wierzgam nimi na wszystkie strony.

Dziecioki w przedszkolu, zakupy zrobione mogę więc oddać się słodkiemu lenistwu!
Obiadu nie muszę dzisiaj robić, bo zostało mi jeszcze trochę pomidorówki z wczoraj, a jakby było mi mało to kupiłam sobie pyzy z mięsem:-D
Ł ma dzisiaj służbę więc mamy z dzieciakami wolną chatę yeah!:-D

reklama
Jeżyk ja bym zaraz Cię odwiedziła ale nie dość, że będziemy w Gorzowie dopiero o 21, to jeszcze jedzie z nami teściowa... Muszę sprawdzić akt ślubu czy czasem nie była tam wpisana :))))) Tak serio, to moja teściowa pochodzi ze Strzelec Krajeńskich i tam ma całą rodzinę więc jak my jedziemy to ona zawsze z nami do rodzinki się zabiera. Ma w sumie tylko nas bo jeden syn a teściu nie żyje od 5 lat więc będziemy ją zawsze mieć na głowie... A Wy gdzieś do Wrocka się nie wybieracie? Wiesz, Afrykarium z oceanarium otworzyli :)))) Spać jest gdzie więc wiesz, jak coś zapraszam :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry