• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

miłego dnia laseczki :happy:

Megami u mnie też tak wieje,ciepło a łep chce urwać :-D

mój starszak chory właśnie wróciliśmy od lekarza-ropne zapalenie gardła :zawstydzona/y:antybiotyk co 8 h,więc myślę,żę dopiero o 14 zaczniemy brać,żeby było jakoś sensownie

Femme wszystkiego naj dla Ninki :-)

mam depilator z nakładką chłodzącą,ale dla mnie nogi ledwo do przejścia,o reszcie nie wspomne :-pi nie próbuje

reklama
Aza- ja bym bardzo chętnie, ale... podróże nie dla mnie w tej ciąży. Jak najwięcej muszę leżeć i odpoczywać, żeby po południu gdzieś wyjść to do południa leżenie.
W Strzelcach też mamy jakąś rodzinę od strony męża, ale nawet nie wiem dokładnie gdzie mieszkają:-p (tacy jesteśmy rodzinni). Jakbyś się jednak nudziła to daj znać i przyjeżdżaj do mnie :-D:-D

Jeżyk to latem do Zoo z całą trójcą przyjedźcie. Franio będzie już duży wiec podróż bezproblemowa. Zgadamy wszystkie dziołchy z Wrocka i okolic i będzie fajnie :))) Co do rodziny to ja też średnio rodzinna :)))

Bada zdrówka dla Antosia...

Aza Mikołaj teraz 20 listopada jedzie do naszego zoo do afrykanarium na szkolną wycieczkę,jak będzie miejsce to może i ja się załapie ,chociaż nie wiem bo ciężko mi strasznie tak dużo łazić :szok:

dziękuje w imieniu A :)

Bada zdrówka dla synka!

Jeny jestem okropna :-D
Zjadłam śniadanie później całą paczke Sunbites paprykowych, a teraz zapycham się karmelowym mleczkiem w tubce:-D
I jak ja mam w poniedziałek u tego mojego gina na wagę wejść:-D

Jeżyk no, i takie podejście mi się podoba :))))

Bada a mój jedzie z przedszkolem 25 listopada na te warsztaty. Koleżanka była i widziałam zdjęcia, fajna sprawa :)

Wiecie co, otwieram pralkę a tam na kołnierzu 1 zł, to mi się podoba, mogłaby tak za każdym razem :))))

Któraś pisała (chyba Tommy) o makaronach z pomponami. Ja piorę zawsze w woreczku a i tak poplątane za każdym razem. Spokojnie można je rozplątać :))))

reklama
ja mam makarony z pomponami i plączą się bardzo niestety,ale cóż :-p

Aza widzisz teraz przynajmniej mają gdzie dzieciaki zabierać ;-) też lubię kasę znajdować,ale po mnie nikt nie znajdzie,bo ja poukładana wszystko w portfelu ,nic po kieszeniach :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry