• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Doggi- zgłoszenia do nowego testowania trnd. Ja dostalam, wypelnilam, wyniki koło 12 listopada.

U nas dziś rosół, matko jak mi się chce czegoś słodkiego! Alecta dawaj mleczko :D

reklama
Doggi- to co pipo znać nie dajesz;) ja ostatnio rzadko na pocztę zagladam.
No Fajny, Fajny. Ty masz szanse, że Cię wezmą, ja raczej nie, bo do tej pory byłam co drugi projekt brana i ostatnio miałam więc teraz wypadaloby, że nie.
Ale zarejestrowalam też męża i dostał zaproszenie do testowania golarki Braun (są dwa równorzędne projekty) może jemu się uda :P

Mommy, chyba by mnie pokręciło z taką lampą :-D Ja na początku miałam lampy, które pięknie wyglądały, ale ponieważ tragicznie się je myło, to spuściłam do piwnicy i kupiłam takie, które nie mają zakamarków :-D

Doggi, nosz kurde, to daj mi tego swojego męża, bo mnie na widok Stathama mięknie pała :-D

alecta, oplułam monitor :-D:-D:-D Oby Twój mąż tego porównania nie przeczytał :-D:-D:-D

femme, wszystkiego naj naj najlepszego dla Ninki!!!

alecta, z Ciebie też się uśmiałam, dupskiem do krzesła :-D

Poszłam z Młodą do apteki i kupiłam zamiennik Pulneo, bo oczywiście już się kaszel zaczyna :wściekła/y:
I cały tydzień w domu :wściekła/y:

Alecta to kciuki za dobrą cenę fotelika i spokojnie możesz brać używkę od pewnej osoby :)

Ja pranie powiesiłam na balkonie, mam nadzieję, że do jutra wyschnie bo przed wyjazdem jeszcze jedną muszę puścić.

reklama
U mnie kolejne pranie się suszy (nie dzidziusiowe niestety ;p ). Mam nadzieje, że wiatr nie porwie :-D Strach wychodzić z domu i zostawiać na balkonie...
Trzeba będzie kupić pochłaniacz wilgoci na pokojowy sezon suszenia :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry