• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Tasia- sto lat i dzięki za linka.

Suseł- spokojnie. Nie denerwuj się na rzeczy na które nie masz wpływu, szkoda nerwów kochana :)

Karpanna- za mną też znowu chodzą pierogi, ale jak pomyśle ile to roboty to wolę wstawić kaczkę na rosół :)

reklama
Sprite ja nie kojarze bym na brzuchu spala, raczej na boku i poduszka pod brzuchem lezy. No i troche martwia mnie te skurcze bo sa na prawde silne w nocy. Wtedy pomaga jedynie uwalenie nog na Ł i rozciagniecie sie porzadnie. Masakra jakas

Aza ja chcialam dzis zaczac prac ciuszki bobasa, ale w biedrze byl plyn jelp do prania tylko w malych saszetkach na jedno pranie za 3zl. Wiec chyba ich powalilo ;-)
Co do wosku to ja traktuje nim wasika tylko i tam daja taka oliwke jakby. Wszystko super schodzi

Alecta to u mnie w sekunde brzuch robi sie mega twardy i caly ciagnie. Utrzymuje sie to ok 10sekund i puszcza
Dlatego ja ciesze sie ze moj gin nie wazy mnie wcale :-P

Bada zdrowia dla starszaka
Po mnie tez nie da sie kasy znalezc. Po Ł niestety tez, bo on zawsze karta placi :-(

Laydeek u nas od 3 dni 15stopni i piekne slonce. A dzis rano az wiosna pachnialo, cudownie :-)

Aza ja sie pisze na maj lub czerwiec. Z Ł mielismy jechac juz w tym roku do wrocka,cale zaszlam w ciaze, przeprowadzka, szpital i jakos zlecialo. Zz rok mam nadzieje ze nie odpuscimy ;-)

Doggi moze maz odczuwa potrzebe ala "wicie gniazdka" ;-)
Oooo to i ja musze sprawdzic maila!

Mommy ja do szkoly dojezdzam 15km a i to dla mnie duzo ;-) dzis zwiedzalismy porodowke :-P

Tasia 100lat!

Susel czasem tez sie zastanawiam gdzie oni maja glowe...

Jezyk ja korzystam tylko z kupnych z lidla za leniwa jestem żeby lepić sama :-)

Robie tylko leniwe na słodko bo to raz ciach i gotowe.

Nie.. no muszę mirindę wypić, ale będzie zgaga.

Dziś zrobiłam 3 prania bobasowego pięknie pachnie lovella wystawiłam na balkon bo u nas w ślonću ponad 20 stopni.
Jutro dalsze 3 prania, potem prasowanie i układanie w komodzie.

Tasia, sto lat!

AZA, skoro tyle ludzi to chyba odpuścimy, bo ja tłumów nie lubię :-p. a co do basenów, to hmm... ja na to patrzę z innej strony. ludzie są naprawdę obleśni i niestety to wszystko w tej wodzie pływa. dużo by gadać ;-)

LayDeek, u mnie 20 stopni :-D

krzesło pomalowałam, ale odechciało mi się malować komodę, gdybym zdecydowała się na sosnową. to nie dla mnie zajęcie :szok:

Karpanna- my kiedyś też tylko kupne. No ale one niesmaczne i się przemoglam i nauczylam i teraz życia nie mam :D w tamtym miesiącu robilam i znowu nam się chce.

Tasia wszystkiego najlepszego! :-)

Agulqa jeszcze ja w jedną i drugą stronę prowadzę... Bo małżowi mojego auta nie dam a jego nie pojedziemy bo tam nigdzie nie ma parkingu strzeżonego :eek: Nie mam siły dzisiaj , serio.... My po 30 tyg czyli za niecałe 2 tyg pojedziemy zwiedzać porodówkę ;-) tzn, taki mam ambitny plan :-D

Suseł nie denerwuj się....Ja na czas remontu w domu siedziałam, bo musiałam wszystkiego sama pilnować :angry: o tyle chociaż dobrze , że nasze farby żadnego zapachu nie miały i niby bezpieczne ale wqr... też byłam niesamowicie.... Auto dawałam do mechanika miało być 2 dni góra było 4....tarcze, klocki,amortyzatory, oleje filtry i bóg wie co jeszcze mi tam wymieniał i wyszło 2x tyle ile miało wyjść, no ale na zime chociaż będzie wszystko porobione i bezpiecznie.... teraz kupiłam nowe wycieraczki do szyb i basta z wydatkami na samochód :crazy:

Karpanna ja cię kobieto zabiję chyba! :-D rzuć chociaż jednym pierogiem, kocham pierogi.... Może w bydg nic nie zjemy po szkole tylko u nas pyszne pierogi w jednej restauracji robią i tam podjedziemy, bo mi takiego smaka zrobiłaś ,że o jaa.... :-D Ja planuję w bizielu , bo stamtąd mój lekarz jest no i położna która prowadzi szkołę rodzenia na którą chodzimy też z biziela. Do szkoły vita jeździmy.

U mnie tez ciepło, tylko wiatr wieje okropnie!
Rany Julek!!! Byłam u kolezanki zobaczyć jej córeczkę, która urodziła 3 tyg temu. Jakie to małe. Aż sie boje stycznia! Jak z taka kruszynka postępować.

Któraś ostatnio robiła leniwe na obiad. Za mną chodzą gdzieś od 3 tyg, także poproszę łatwy i sprawdzony przepis.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry