Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. a co do basenów, to hmm... ja na to patrzę z innej strony. ludzie są naprawdę obleśni i niestety to wszystko w tej wodzie pływa. dużo by gadać ;-)

Nie mam siły dzisiaj , serio.... My po 30 tyg czyli za niecałe 2 tyg pojedziemy zwiedzać porodówkę ;-) tzn, taki mam ambitny plan 
o tyle chociaż dobrze , że nasze farby żadnego zapachu nie miały i niby bezpieczne ale wqr... też byłam niesamowicie.... Auto dawałam do mechanika miało być 2 dni góra było 4....tarcze, klocki,amortyzatory, oleje filtry i bóg wie co jeszcze mi tam wymieniał i wyszło 2x tyle ile miało wyjść, no ale na zime chociaż będzie wszystko porobione i bezpiecznie.... teraz kupiłam nowe wycieraczki do szyb i basta z wydatkami na samochód 
rzuć chociaż jednym pierogiem, kocham pierogi.... Może w bydg nic nie zjemy po szkole tylko u nas pyszne pierogi w jednej restauracji robią i tam podjedziemy, bo mi takiego smaka zrobiłaś ,że o jaa....
Ja planuję w bizielu , bo stamtąd mój lekarz jest no i położna która prowadzi szkołę rodzenia na którą chodzimy też z biziela. Do szkoły vita jeździmy.Nulini- a co jest zamiennikiem Pulneo?