• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hej ja wlasnie odespałam w koooncu, bo od kilku dni jak zombie chodzilam. U mnie normalnie lato prawie, w zoo byłam rano z Jasiem i w samym swetrze, teraz tez niezle przygrzewa. Czekam az sie obudzi i lecimy na spascer dalej. Szkoda pogody.

Ja uwielbiam tez pierogi! Planuje wlasnie zrobic niedlugo to przetestuje przepis :)

Tasia​ wszystkiego naj!!

reklama
Jezyk aaaaa... ja myslalam ze wy mowicie o tych co z maselkiem i cukrem sie je ;-)

Aza a ja nic nie umiem :-P

Mommy moj Ł wlasnie gadal z jakas kolezanka. Ona rodzila w bydzi w szpitalu 2? Cokolwiek to zmaczy :-P mowi ze zaluje i nie poleca :-P

ja za pierogi się sama (czytaj,bez męża,mamy ) sie nie biorę,farsz zrobię jaki chcecie,ale lepienie nie dla mnie :-pnie mam cierpliwości,szlak mnie trafia ,wiele razy próbowałam i nic z tego

A ja dzis dla odmiany zrobie zupe pomidorowa bo do pierogow nie mam cierpliwosci:tak:

Tasia spelnienia marzen!!:-)

Wrocilam wlasnie od lekarza i mam zapalenie oskrzeli:baffled: takze antybiotyk lozko i tyle:no:

Tasia wszystkiego najlepszego!!!
Lay DeeK ja też się boję jak to będzie jak już maleństwo się pojawi, przecież będzie takie delikatne, małe i kruche.. aż strach się bać.

Jak tak sobie czytam jakie pyszności robicie, to mi ślinka cieknie.. a ja nie mogę takich rarytasów. Za możliwość zjedzenia czegoś słodkiego dałabym się pokroić. :-(A pierogi też uwielbiam, nawet bym się zajęła lepieniem chociaż tego nie znoszę. Dlatego z niecierpliwością a jednocześnie ze strachem czekam na styczeń.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry