• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Tasia sto lat!

Gosiane halny Was tam do jakiejś klatki nie przycisnął? :-D

Pierogi... Lubię jeść, ale nie lubię się babrać w tej mące... Podsypać to trzeba, potem posprzątać, brrr ale raz na czas zrobić trzeba :-p

Moje dzieciaki mają wagary do końca tygodnia.
Nikola kaszle masakrycznie.
Daję jej Eurefin, ale na razie poprawy nie widać, Tymkowi z nosa cieknie i strasznie cyckowaty jest.
Niech mają kilka dni dziecka i z mamusią będą siedzieć,
Oczywiście w piątek zwiariuje (jutro mąż po służbie będzie z nami w domu), ale czego się nie robi dla zdrowia dzieci :-D

Doggi znasz może Paulinę N pseudonim Zupa?

Tasia ooo to najlepsze życzenia :-) :-*

U nas tez piękna pogoda :-)
Nina z koleżanką latają po tym wielkim placu zabaw chociaż ta jej koleżanka coś słabo bo boi się wchodzić na połowę :-/ Kuba teraz poleciał z nimi :-D ja też chwile byłam ze zjeżdżalni nawet sobie zjechałam :-D myślałam że trudniej będzie (dla zainteresowanych tu jesteśmy loopysworld.pl)

AZA skorpiony rządzą :-D

reklama
alecta, ja mam Młodą od poniedziałku i już wariuję, a gdzie tam do weekendu :confused2: Też smarki, ale takie obleśne, gęste, plus tragiczny kaszel :wściekła/y:

A w weekendy pracuję 11-19, cieszę się, bo będę wracać do domu zanim Młoda pójdzie spać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry