• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

LayDeek mój mąż był dziś,zrobił 2 zęby jeden na kasę,drugi prywatnie,ja idę w piątek o 10 z ukruszoną górną szóstką,pewnie kanałówka mnie czeka :-p już się boję,nie cierpię dentysty :sorry:

reklama
Nie, no nie nadrobię... bo ostatnio w necie tylko z doskoku i czytam w całości tylko krótkie wątki ;-):-p

bada zdrówka dla synka!
femme wszystkiego najlepszego dla Niny!!! Bardzo ładną datę sobie wybrała :-) mój mąż ma dzisiaj urodziny a poza tym nasz wspólny chrzesniak :-)

bada, ale ja byłam w piątek i zostawiłam 130 zł. Następna wizytę mam umówiona na koniec listopada. A tu dzisiaj niespodzianka. Najbardziej martwi mnie brak kasy, a tu trzeba bedzie zabulic ponad 100 zł :(

Jeżyk mi się wydaje, że to pogoda.
Ja mam tak od poniedziałku.
Odwożę dzieciaki do przedszkola, wracam do domu i nie mam na nic siły.
Patrzę tylko na bałagan dookoła i nie mam siły palcem kiwnąć, a o godzinie 20 jestem już padnięta jakbym całą chałupe na kolanach pucowała.

Kurde obżarłam się tymi pyzami i teraz mam zgage :-/
A tak bardzo za nią nie teskniłam.

Moja koleżanka niedawno pisała do mnie z porodówki.
Jest w 34 tygodniu i rano pojechała do szpitala ze skurczami co 3 minuty.
Niestety całej akcji nie udało się uspokoić.
Dostała sterydy na.rozwój płucek i mam tylko nadzieję, że zdążą zadziałać :-(

LayDeek no zgadza się ,leczyć zęby to trzeba być przy kasie,mi też nie na rękę teraz leczenie zębów męża,ale mu kibicuje,bo długo zwlekał ;-)
jeżyk ja też padnięta,ale u mnie to raczej przez chorobę A,bo od 4 nie spałam

Aza, byłam w wrocławskim parku wodnym ;-). monitoring konkurencji :-D:-D. fajny jest! :tak::tak:

jezyk, ja byłam na chwilę w sklepie, pooglądać wózek, który tak zachwalacie (camarelo) i nie było mnie dosłownie godzinę, a też nie mam na nic siły :-(. nie umiałam po schodach na 4 piętro wejść :-(

Jezyk, to musze zerknac jak Ł zwolni mi kompa. Ja cale dnie na tablecie bo Ł kompa okupuje :-P

Ja bylam raz u dentysty na poczatku ciazy mowil ze wsio ok i mam wyjac kolczyk z jezyka. Czego oczywiscie nie zrobilam. Poki co wsio ok wiec jak nic sie nie bedzie dzialo to pojde po porodzie :-)

Emilchen 100lat dla meza :-)

Ja dzis zrobilam Ł nalesniki z parowkami i zoltym serem, sobie odgrzalam wczorajszy obiad. Pozmywalam dwa razy. Ogralam Ł i jego sis w cashflow i siedze sobie :-)

Alecta trzymqm kciuki za kolezanke. Niby 34tc jeszcze wczesnie ale mysle ze na tyle ok ze dadza rade :-)

To moj Ł jest najlepszy. W ogole do dentysty nie chodzi wiec nie mamy wydatkow :-P boi sie jak maly dzidzius

Haha ja mieszkam na 1 pietrze na szczescie!:-)

Sprite jak wrazenia co do camarelo?!

reklama
Alecta- też trzymam kciuki za koleżankę. 34 tc to już nie jest tak źle. Już raczej 100% szans. Czyli koleżance rozpoczął się już poród tak? Już nie są w stanie nic zatrzymać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry