• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme- 100 LAT dla Niny :-)
Tasia- dla Ciebie również 100 LAT :-)

Agulaqu- 2 to SZPITAL MIEJSKI, dlaczego koleżanka nie poleca tam rodzić? Ja się właśnie zastanawiałam nad MSWiA, a 2. Wstępnie wybrałam właśnie 2. Daj znać jakie złe doświadczenia ma koleżanka.

Mommy- Mi się jakoś Biziel, źle kojarzy.:baffled: Po za tym znam tylko 1 osobę, która tam rodziła, ale to było 7 lat temu, więc dużo się mogło zmienić.

Zdrówka dla wszystkich chorowitych mam i dzieciaczków.

Dżizaaaas, ale się opchałam pyzami z mięsem!
Zabierzcie ode mnie lodówkę i wszystko co wiąże się z jedzeniem:-D

LayDeek ja też zazwyczaj robię podwójną, bo taka pojedyncza to tylko dla mnie wystarczy:-D

Marcioszek Ł z nia rozmawial, nie ja. Ale z tego co mi opowiadal to laska na moj gust myslala ze porod jest latwy i przyjemny. Ogolnie miala cc bo mlody byl zawiniety pepowina, no i mowi ze nie kazali jej w ogole sie ruszac, dziecko polozyli i sobie poszli, sama nie wiedziala co ma robic. Wszystko ja bolalo i ogolnie narzekala nie wiadomo na co :-P no i mowila ze w ogole nie wspieraja karmienia piersia. Miala problem, cycki jak kamienie, jakies zapalenie to polozne zamiast cos pomoc i doradzic przyszly do dziecka z butelka. Ale mowie, jak dla mnie to chyba myslala ze porod trwa 5min i jest bezbolesny i przyjemny ;-)

Jezyk a nie wiesz moze czemu ja nie dostalam tego zgloszenia z trnd?:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry