Dzień dobry!
Femme 100lat dla córy! :-)
Karpanna musiałam przeoczyć ;-) Dzisiaj jedziemy na szkołę rodzenia, chwilami żałuję , że na miejscu nie wybrałam szkoły no ale teraz to już po ptakach.... Gdzie będziesz rodzić?
Ley u mnie piękna pogoda, dobrze bo wywalam na balkon wyprany dywan i mi schnie tak to bym się z nim wkopała :-/
Nulini ale jak ona pięknie wygląda!
Ja śpię w ciąży pięknie, nie narzekam - w końcu! Bo od jakiś 10 lat miałam problemy ze spaniem, jakiś czas musiałam aż brać tabletki nasenne bo bym nie ujechała

Teraz jak ręką odjął , jak się położę, 10 min i śpię.
Dziewczyny makarony wywaliłam.... nie dałam rady ich rozplątać... Ale już mam inną wizję na okno u małego. Zwykłą firankę taką na 3 częsci podzieloną (nie znam się na materiałach więc nie napiszę) powieszę , obszytą lamówkami w kolorach co będą pasować i pompony tiulowe między nie dam...
Co do wózka to nasz już prawie 2 mies leży i czeka na złożenie i fotelik też mamy :-) ale kupowaliśmy osobno fotelik. Chciałam maxi cosi właśnie ale koniec końców na cybex-ie aton Q się skończyło no i on ma super bazę bo do maxi cosi 2 musielibyśmy kupować :-/ A mebelki Panowie skłądają ale się cieszę !!!
Ja mam z zusem jaja,.... będę musiała się dzisiaj przejechać spytać co jest grane ehh...
I pranko też robię, korzystam z tej pogody , bo ma się popsuć choć i tak mi pewnie nie wyschnie bo zanim wyjedziemy będę musiała je schować do domu