• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
u nas od wczoraj wieczorem mży :sorry2: wróciłam od dentysty, trochę mi nagadała,bo chciałam znieczulenie, jak ona to sobie wyobraża wiedziałam,ze czeka mnie kanałówka,zatruła,kazała na 20 przynieś zaświadczenie od gina o ciąży ,bo ona widzi mój stan,ale musi mieć w papierach,żeby było za darmo,a że wizytę mam 17 to wezmę ten świstek (portfel nie naruszony :-D)
Wy tu od wczoraj o pierogach,a przed chwilą mama do mnie dzwoni i pyta czy jutro pierogów nie zrobimy:-) mi w to graj ,ser kupiony :-p

alecta, ja nie znam smacznego antybiotyku :-p

W lumpie kupiłam sobie spódnicę i Młodej sukienkę na szelkach, w sumie dużo fajnych rzeczy było, ale ja w ciąży nie robię zakupów ciuchowych...
A z ciążowych nic nie było :wściekła/y:

U lekarza OK - Młoda cherla, ale nic na oskrzelach, mamy Berodual do nebulizacji i Neosine na katar, cieszę się strasznie, bo bałam się antybiotyku...

Ja robię grochową na wedzonych kosciach, mąż sobie zażyczył;/ Kurczaka mam z wczoraj, tylko ziemniaki ugotuje i już;)

Wczoraj byłam w ciuchu i kupiłam taka śliczna mini kurteczkę:D Biała ze srebrnymi drobinkami, w środku na misiu i kaptur obszyty brązowym misiem. Rewelacja:D Najlepsze że Pani w ciuchu wprowadziła taki wózek z ciuchami i jak wchodziłam akurat a ona za tą kurtkę i z uśmiechem mi ją w rękę bo brzuch zobaczyła:) Jakby wywiesiła to pewnie bym jej nie miała bo handlar było dużo. U nas pod blokiem taki gigantyczny lump gdzie się zaopatruję małe lumpy.

Nulini u nas beroduol był do d*** bo on jakoś podrażnia układ oddechowy i wiele dzieci reaguje źle na zmianę temp i Sue zaczynają krztusic. Tok temu Olka to dostała i tylko otwierałam okno ona zaczynała się dusić i rzygać :/ i tesciowa jej zmieniła na jakiś pul coś tam i po tym było ok

Megami, bada u mnie na obiad Princessa mleczna :D

Ewi juz dobie wyobrażam jaka fajna kurteczka :)

reklama
U mnie paskudnie, pochmurno. Zaraz muszę po Hannę iść ale mi się nie chce strasznie tak okropnie brzydko na dworze:/

Ja nie miałam żadnych znieczuleń ani gazu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry