bada m.
Fanka BB :)
alecta super,że masz siły :-) i na obiad pyszności ;-)
dostałam przelew z zus,ale mnie oni wnerwiają,bo to niby od 1 do 17 tego miesiąca,ale gdy dodałam te grosze co dostałam 5 listopada za końcówkę października,to wyszło mniej o 50 zł niż za poprzednie zapłacone w całości,a niby cały czas mi gin wystawia na 4 tygodnie i do tego i tak mam mniej niż wypłaty miałam ,chamstwo w tym państwie
ale Wy o tym wiecie 
dostałam przelew z zus,ale mnie oni wnerwiają,bo to niby od 1 do 17 tego miesiąca,ale gdy dodałam te grosze co dostałam 5 listopada za końcówkę października,to wyszło mniej o 50 zł niż za poprzednie zapłacone w całości,a niby cały czas mi gin wystawia na 4 tygodnie i do tego i tak mam mniej niż wypłaty miałam ,chamstwo w tym państwie

ale Wy o tym wiecie 

jeszcze dokuczają mi swędzące i piekące rozstępy, których mam już miliony
tym bardziej, że płacicie! my na szczęście mamy darmową i szczerze mówiąc średnią tą szkołe...ostatnio nie byliśmy, bo P chory, zresztą jest tak zalatany w pracy, że wieczorami dopiero wraca...
ale wiecznie czuję coś twardego po prawej stronie a to żebro już całe obolałe
Nie denerwuj się. Mój tak się przejmuje jak coś mnie boli, że nie każe mi nic robić ale żeby sam to zrobił to już gorzej. Siedzi na dupie i gada tylko i raz na tydzień pomoże w domu.