• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

alecta jak go tam dojrzałaś?? :szok::-D wiesz, dla mnie to jeszcze nowość na razie :laugh2:wczoraj zauważyłam, że tworzą mi się tam z boku gdzie brzuch się już kończy i przechodzi w plecy :laugh2: i najbardziej właśnie z prawej strony, gdzie mały sobie lubi przebywać hehe

Chyba usłyszał bo dziś się przeniósł trochę na lewo :-p

reklama
Dobry ;-) ja dopiero się ogarnęłam :-p na 15 na usg :-D już się doczekać nie mogę ;-) chyba Ninę wezmę żeby za długo na świetlicy nie musiała siedzieć :-)
Kurcze wam też tak włosy zaczęły lecieć ? tak jak na początku nie jadłam źle się czułam tak włosy były mega nic się nie sypało szybko rosły a teraz masakra sypie się ze mnie nie wiem czemu :crazy:

BADA - najlepsze życzenia dla Antosia ! :-)

ALECTA - brawo perfekcyjna :-D

DOGGI - :-( ależ ja Ci współczuje ... i nadal uważam że powinnaś się chociaż na 3 dni do szpitala położyć żeby mogli Cię poobserwować !

AGULQA - facet miał się domyślić ? czegokolwiek ? po głosie ? :-D :-D :-D jaja se robisz hahahaha oni nie mają takich mocy :-p :-D powiesz wprost to nie zawsze dotrze :-p

EMILCHEN - ja mam z pierwszej ciąży tylko nad pępkiem właśnie :-p

Aaaa wlasnie emilchen ja mam chyba jeszcze po 2 na posladkach :-D
Znzczy ze dupa urosla :-P
W sumie sa bardzo nisko plecow lub mega wysoko posladkow
Sama nie wiem, tak na laczeniu
Oczywiscie Ł mi powiedzial bo ja raczej swojej dupy w lustrze nie ogladam ;-)
Ale pozniej dojrzalam je i sa.
Co tam. Wazne ze nawet z nimi Ł mnie kocha ;-)

Femme liczylam na to ze wpadnie na pomysl ze to zle samopoczucie a nie jakis net :-P ale fakt, za duzo oczekuje ;-)

Kutwa, brzuch mi sie spina
Bleeee

femme, u mnie włosy nadal gęstwina...

Na pipce też mam rozstępy, ale to z okresu dojrzewania, poza tym u mnie nie ma kawałka ciała bez rozstępów, więc mi wisi, na szczęście nowych nie ma (bo już nie ma miejsca :-D)

Oświadczam wszem i wobec, że padłam.
Młoda się wierci jak szalona, brzuch się trochę spina, ale nie ma tragedii.
Miałam do Pepco podjechać, ale chyba już mi się nie chce...

Bada- wiemy, wiemy o zusie :)

Alecta- u mnie też naleśniki ale na słodko.

Doggi- jak się czujesz?

Alecta- dziś za Tobą nie nadazam ;)

Agulqa- Fajny zarcik z tym że facet mógłby się domyślić. :)

A my pozarlismy nalesnikow z serem i Franek swiruje jak szalony :D

Ja znowu sałatki się objadłam pyszna jest ale bez sensu cebuli dodałam bo się po niej męczę :sorry: co mnie podkusiło ...

DOGGI - w końcu zmieniłaś na Alicję widzę ... i po co ? :-D :-D :-D hahaha ciągle mi po głowie jednak Sonia chodzi i chyba nie odpuszczę jednak :-D :-D :-p

Femme masz racje, nie odpuszczaj :-)
Ja chyba jutro pojade z nudow z Ł do torunia
Dzis juz wyszedl z pracy ale idzie badania zrobic i niewiemy o ktorej wroci
A jutro do torunia musi jechac po niekaralke do roboty, zawiezc dokumenty klienta do biura i wraca do ina do banku
Wiec chyba pojade z nim jak bede sie dobrze czula zebysmy choc troche czasu razem spedzili

reklama
Emilchen ja mam cale cyce w wielkich rozstepach i na udach cos jest, ale to z okresu dojrzewania:tak: brzuch ogladam codziennie i narazie nic nie widze:-p

Femme ja wlasnie od kilku dni zauwazylam, ze i paznokcie juz nie sa takie twarde jak byly i mi sie polamaly i wlosow coraz wiecej i na szczotce i na ubraniech:szok:

Doggi ja wspolczuje Ci tych skorczy i najgorsze, ze to ostatni dzwonek dla nas zeby odpoczac i sie wyspac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry