• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Karpanna z olejków to polecałabym eukaliptusowy albo możesz sobie rumianek zaparzyć i wdychać.

Doggi no uparty koziorożec ze Stacha jak nie wiem.
Może chociaż po porodzie się zrehabilituje i będzie grzeczny.

Padnięta dzisiaj jestem.
Tymko na szczęście ładnie po schodach wchodził i nie musiałam się na niego złościć, a teraz sobie zażyczył oglądać Elmo.
Ja coś dzisiaj cały dzień głodna jestem i właśnie wodę na pierogi wstawiłam (kupne ofkoz).
Chyba dlatego, że przez ostatnie kilka dni jadłam głównie sniadanie i teraz mój organizm będzie miał fazę zapychania się...:confused2:

reklama
Każda z nas się chyba martwi jak jest cisza w brzuchu lekarka mówiła że teraz dzieci więcej śpią i nabierają tłuszczyku. lekarka mi mówiła że mój maluch będzie miał ponad 4 kg przy urodzeniu, córki na tym etapie miały 1300 a mały ma 1800.

Doggi ile Twój miał w 31 t.c?

Doggi moj to samo. Cisza cisza i jak zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ok to kopnie ze 3 razy

Aleta moglas wiecej zrobic to bys nie byka zmeczona ;-)

Ja bylam w pon czyli koniec 32tc i mial 1880

Doggi no mam tylko nadzieję, że na sam koniec nie wystartuje jak jej braciszek:-p

Agulqa, ale za to jutro nie muszę nic robić:-) no jedynie te ręczniki wypiorę i może pieluchy tetrowe.

W ogóle znalazłam reklamówkę, a w niej pół paczki pampków 1 i 2 dady:-)
Teściowa mi kiedyś dała od swojej koleżanki, której wnuczka wyrosła z tych pampków, a ja Tymkowi też nie zdążyłam ich już założyć więc na razie luzik z pieluchami tzn przynajmniej na pierwszy tydzień:-D
I jeszcze białe prześcieradło z frotty znalazłam:-)
Czasem dobrze się wziąć za takie porządki:-D

reklama
Nie tyle masa wielka co długi był chłopak. Nadal taki duży jest? Bo ta moja koleżanka co miała tego 5,5kg i 65cm teraz nie odstaje w żaden sposób od rówieśników

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry