• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry.

Ja prawie 10 lat miałam problemy ze spaniem wiec wiem co to za ból. Od ok.roku mam z tym w miarę spokój dopiero.....

Od rana musiałam majstrować bo spłuczka ciekła i mój nie umiał zrobić.... bez komentarza. Jem śniadanie, poleżę i w długą.

reklama
Dobry
Ja też spać nie mogłam ale ze względów psychicznych nie fizycznych :-/
Nina do szkoły już sprzedana mogłabym spać dalej i dupa :-|

DOGGI jeszcze troszkę... Tuli Tuli ;-)

Mommy współczuję takiej matki...

Jezyk - dzwoniłam wczoraj do lekarza w sprawie moich zatok i już straszy mnie antybiotykiem. Robiłam wczoraj parówki sobie a wieczorem mąż przywiózł mi krople *spam*. Dziurka się odblokowała i katar schodzi, nawet z krwią niestety. Szczęka boli ale tak bliżej połączenia z dolną szczęką. Takie swedzenie i lekkie nabrzmienie. Przy pochylaniu tylko lekko a to najgorszy był ból. Nie wiem co robić iśc do niej po antybiotyk czy czekać do jutra. Nie chcę antybiotyku ale z drugiej strony jak trzeba to trzeba żeby dziecku nie zaszkodzić.

Doggi jeszcze trochę i wszystko co złe się skończy :)

Ja jeszcze w łóżku, tylko wstałam żeby mojemu zrobić śniadanie i mam plan pospać do 9 a co ;)
Kiedyś miałam potworne problemy ze snem na szczęście minęły.. Ale wiem co to za ból.

Alecta ja zasnęłam o 6 a 7.15 pobudka bo obiecałam oli ze dziś ja ją zawioze :/ zalowalam tej obietnicy :(

Femme nie stresuj się i nie myśl za dużo, telefon w dłoń i umów się do gina

Poza tym pojechałam z olką do przedszkola i wrócić nie mogłam :( dostałam takich skurczy że nie mogłam jechać :( i do tej pory boli

miłego dnia :happy2: bez bólu rzecz jasna :tak:
u mnie zimno jak na syberii,Mikołaj pojechał na wycieczkę do zoo do Afrykanarium,ja o 10 jadę do dentysty
urodziny udane,szybkie takie lubię :rofl2:

Femme ja już to przerabialam, w ciąży z Olą przez ostatni miesiąc w szpitalu byłam 3x po 3 dni obserwowali i puszczali do domu bo wszystko było ok :/ wtedy mogłam sobie na to pozwolić bp był tylko T i kot a teraz bez sensu żebym się kładla do szpitala, oni nic nie poradzą tylko "no spa doraźnie" i nara. Co prawda teraz zaczęło się to wcześniej niż z Olą ale cóż. Taki mój urok.

Bada powodzenia u dentysty i fajnie ze urodziny udane :)

reklama
Doggi no jak już to przerabialas to też inaczej... Ale i tak podziwiam za spokój ;-) ja bym już zwariowala :-|

Dobra idę sobie gotowe na wszystko włączę co by szybciej czas zlecial ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry