• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
doggi ale Ci zazdroszcze Stachowego pokoju gotowego!!!
a u nas dalej nic sie nie zmienia :(
tesciu mnie wysmial ze on przeciez nie umie malowac rysowac itp
ponoc jego ojciec umial
wiec lipa :(

Doggi u mnie pokoj mlodego bedzie za rok:) Poki co stoi w nim komoda na ciuchy i nic wiecej bo spac bedzie u nas w sypialni:) Chociaz to na razie z glowy;p Gratki ze tak ladnie i sprawnie poszlo!

Jezyk no idealny chlop ci rosnie;p

Agulqa spokojnie.
My mieszkamy na swoim od maja 2012, a Tymka pokój dopiero w to lato zrobiliśmy.
Też chciałam żeby wszystko było od razu, ale nie dało się, bo ciągle były inne wydatki.
A teraz młody ma swój pokój, a i tak na razie z niego nie korzysta, bo budzi się często na picie w nocy i nikomu nie chce się do niego łazić :-P

Eh lepiej mi po takiej długiej kąpieli.
Do tego jutro nie muszę się nigdzie z rana zrywać :-D
Dobrze by było jeszcze zasnąć bez problemu i mieć noc bez skurczy.

Ostatnia edycja:
alecta ale ja nie mam nawet pomyslow co i jak zrobic i tu bardziej o to chodzi :P
poza tym nasz maly bedzie spal u siebie szybko, bo jak ja wroce do pracy to na pewno bedzie musial juz u siebie byc

Jezyk super :-D

Padnięta jakaś dzisiaj jestem :dry: Kołyskę dzisiaj złożyliśmy i wrzuciłam na wątek z pokoikami zdjęcie firanek jednych, a o kołysce zapomniałam. Nie chce mi sie już iść i robić zdjęć takiego mam lenia.

Ja jutro wypiorę chyba jeszcze raz torbę w dzieciowym płynie no i wypadałoby biustonosze zamówic, koszule i lekki szlafrok. Wczoraj patrzyłam na cyckonosze i jeszcze nie wiem jaki rozmiar czy mój czy większy. Ehh.... Ogólnie taki pod koszule to miekkie sobie zamówię a póżniej zainwestuje w taki porządny do latania.

Ostatnia edycja:
Jeżyk rośnie Ci chłopak, rośnie :))) Cypek mnie rozwalił, aż mężowi przeczytałam Jego opinię na temat małżeństwa hehe...

Alecta Zus to już czasem przegina. Ja właśnie sobie przypomniałam, że mam na jutro do odebrania list polecony, mam nadzieję, że nie z Zusu :)))

Laski. Juz wspomimalam kiedys o mojej depresji podczas kapieli
Masakra
Stopy mam jak balerony
Uda wielkie i jakie czerwone krostki mi na nich wyszly
Lydki wielkie jak uda kiedys
Dzis dojrzalam rozstepy na cyckach
Sine kolo wokol pepka
I do tego mam wrazenie albo smierdza mi piersi ???
Wtf?!

No i oczywiscie mam skurcze, brzuch ciagnie
Myslalam ze z wanny nie wyjde
Mlody wieczorem troche sie poruszal bo w dzien jak siedzialam przed kompem gotowalam itp to nie czulam go wcale

Chlopaki troche wypili i poszli na spacer
Na szczescie i nas wszystko juz pozamykane na 5spustow
Zadnej stacji paliw, sklepu itp
Pewnie wroca za jakas chwile ;-)

My z Robsonem juz lezymy i staramy sie zasnac

Spokojnej nocy wszystkim!

Witam z rana :-)
Co z tego, że ja problemów ze snem nie miałam jak mój synuś co godzinę się budził, i było "mamusiuuuu piiiiicie".
Kręcił się, Nikson też z resztą więc nocka i tak zarwana.
Tyle dobrze że dzisiaj w domu siedzimy i nigdzie wychodzić nie trzeba.

Z obiadem też się dzisiaj nie wysilam i robię ogórkową i może naleśniki do tego.

reklama
Witam z rana.

Nas Cypek codziennie rozwala, aż się zastanawiam czy go nie podmienili ;)
Ostatnio przyniósł kartkę że jadą do teatrzyku na Księżniczkę na ziarnku grochu i mąż pyta
-Cypus czy wiesz o czym jest ta bajka?
-nie wiem
No to Piotrek zaczyna opowiadać trochę( dobrze chciał, co by dziecko nie pojechało całkiem w ciemno) mówi, mówi o kolorach, ziarenku itp.i pyta
-to jak myślisz Cypuś czemu ta księżniczka się nie wyspala?
Na to nasze dziecko z pełną powagą
- bo wstała o 7 ??
??? Bez komentarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry